Лайм

Дівчина народила близнюків з різним кольором шкіри. Тепер їй не вірять, що обидві дитини її

За життям Деніеля та Девіда в Інстаграм сьогодні стежать тисячі фоловерів

Мешканка Нігерії народила синів-близнюків, і дуже здивувалася, коли побачила їх вперше. Дивувалися рідні, а тепер і люди в соцмережах, адже брати Даніель та Девід одночасно схожі і не схожі один на одного. Вони народилися з різним кольором шкіри.

Як пише BoredPanda, причиною стала рідкісна особливість генів одного з малюків. Вона і зробила братів зірками в Інстаграм.

Фото: instagram.com/danielanddavid2

"Ми не знали про їх різницю під час вагітності, УЗД не показувало цього, тому чорне волосся першого і золотисте другого були для нас величезним сюрпризом", - розповіли молоді батьки Стейсі та Бабаджид.

За словами дівчини, подивитися на хлопчиків зійшлися десятки співробітників клініки. "Мені робили кесарів розтин, і лікарі сказали: "Схоже, у вас два різних близнюка". Перш ніж я дізналася як це, медсестри почали приходити, щоб подивитися на них".

Фото: instagram.com/danielanddavid2

Примітно, що батьки хлопчиків темношкірі. З таким же кольором шкіри з'явилася на світ і сестра хлопчиків Демілейд. Причиною появи в родині світлошкірої дитини став альбінізм. Ця особливість характеризується відсутністю пігменту меланіну, а ймовірність народження дитини-альбіноса варіюється від одного до трьох тисяч до одного до 20 тисяч. Випадок у родині Стейсі та Бабаджида ще більш рідкісний, адже мова йде про близнюків

Фото: instagram.com/danielanddavid2

Сьогодні Даніель та Девід - зірки в Інстаграм. За їх життям у соцмережі стежать понад 18 тис. фоловерів. Люди захоплюються унікальністю малюків і, як зауважила їх мама, вони ще ніколи не стикалася з негативними коментарями про зовнішність братів.

  • Читайте також на theLime історію про те, як дівчина народила на танцполі нічного клубу. Тепер у її малюка є велика перевага перед клієнтами закладу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як одягнути донечку на випускний в садочок: стильні образи для маленьких модниць

Які фасони суконь та варіанти декору на них приглянути для дівчаток для випускного у дитячому садку, щоб виділятися з натовпу  

Потрібна інша упаковка: які продукти в жодному разі не можна зберігати у пакетах

Які овочі, фрукти, зелень та інші продукти не слід відправляти на зберігання в поліетиленових пакетах, а також що використовувати для цього

Що приготувати зі шпинату: рецепт поживного салату, який смакує з хрусткими тостами

Як у домашніх умовах приготувати салат зі шпинатом, свіжим огірком та вареними яйцями, який можна подати на тостовому хлібі на сніданок