Лайм

Готуємо вдома ніжний шоколадний фондан з рідкою начинкою: простий рецепт і поради

Як зробити оригінальний десерт

Фондан - просто ідеальна смакота для любителів шоколаду. А ще точніше, для тих, хто вважає, що шоколаду багато не буває. А найприємніше те, що приготувати цей десерт можна своїми руками з простих продуктів.

Отже, для приготування вам знадобляться наступні інгредієнти: чорний шоколад (150 г), вершкове масло (50 г), яйця (2 шт.), цукор (50 г), борошно (40 г).

Фото: pinterest.com

Крок 1: Для початку шоколад потрібно поламати на маленькі шматочки.

Крок 2: Потім додати до шоколаду масло.

Крок 3: Поставити ємність на водяну баню і помішувати, поки інгредієнти не розтануть і не перетворяться на однорідну масу.

Крок 4: Остудити шоколад при кімнатній температурі.

Крок 5: Тим часом збити яйця і цукор міксером до отримання піни.

Крок 6: Додати шоколад з маслом і ретельно перемішати.

Крок 7: Акуратно всипати борошно і знову перемішати, щоб не було грудочок.

Крок 8: Форми для випічки змастити маслом, присипати какао і борошном і викласти в них тісто. Воно повинно займати трохи більше половини ємності.

Крок 9: Випікати в духовці при температурі 180 градусів 5-10 хвилин.

Крок 10: Готові кекси акуратно перевернути на тарілку і відразу подавати до столу, поки вони залишаються рідкими всередині. При бажанні до десерту завжди можна додати полуницю, суницю, вишню і інші ягоди. Це зробить ваш фондан не тільки осоебнно смачним, але і дуже привабливим.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні