Лайм

3 смачних чаї, які врятують вас в +30: прості рецепти на кожен день

Найкращі напої для спекотного літа

У спекотну літню погоду так хочеться чимось освіжитися! Але далеко не всі напої однаково втамовують спрагу і при цьому є корисними. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як приготувати ідеальний літній чай.

Зелений чай з апельсином

Для початку потрібно заварити міцний зелений чай. Можна використовувати як листовий чай, так і пакетики. Також підходить будь-який сорт на ваш смак. Потім слід остудити чай, додати кубики льоду або крижану крихту. Почистити апельсин і нарізати його на дрібні шматочки. Всі компонентити поєднати та перелити в красивий келих з трубочкою.

Фото: lh3.googleusercontent.com

Імбирний чай з медом

Корінь імбиру натерти на крупній тертці і залити окропом. Залишити на 5-10 хвилин, в залежності від того, наскільки гострим вам подобається напій. Потім процідити чай через сито і дати йому гарненько охолонути. Додати лід або крижану крихту, трохи меду за смаком, ретельно перемішати і перелити в високий стакан.

Фото: cdn.segodnya.ua

Липовий чай з полуницею

Спочатку потрібно заварити липовий чай і дати йому як слід настоятися. Потім остудити напій і перелити в стакан або келих. Полуницю помити і нарізати на шматочки і додати в чай. Також можна додати лід, але можна і трохи схитрувати і обійтися без нього, якщо попередньо просто заморозити полуницю.

Фото: n1s1.hsmedia.ru

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Геніальний лайфхак допоможе зібрати дрібні предмети за хвилину

Експерт з прибирання показала лайфхак зі шкарпеткою, який допоможе зібрати дрібні предмети з підлоги

Часниковий хліб, на запах якого прибіжать сусіди: простий рецепт до вечері

Фудблогерка розповіла, як приготувати ніжний і ароматний часниковий хліб з сиром і травами

Знамениті лимонні панкейки із газети New York Times - рецепт, який став легендою

Фудекспертка Світлана Левицька розповіла, як приготувати знамениті лимонні панкейки з рікотою за рецептом з газети New York Times