Лайм

У мережі заговорили про невипадкову смерть блогера Насті Тропіцель, але люди відмовляються вірити в таку версію

У смерті дівчини раптом звинуватили її хлопця

Користувачі соцмереж продовжують обговорювати загибель блогера Анастасії Тропіцель. 21 червня, відпочиваючи на Балі, 18-річна зірка Інстаграм розбилася на мотоциклі. Через добу в мережі заговорили про те, що смерть дівчини могла бути невипадковою, але люди відмовляються вірити такій версії, адже на даному етапі це всього лише домисли.

Вранці 22 червня хлопець Анастасії Тропіцель, мотоінструктор з 12-річним стажем та очевидець аварії, присвятив трагедії два Інстаграм-пости, в яких спростував домисли про необережне водіння. За словами Віктора, в певний момент переднє колесо мотоцикла його дівчини стало коливатися, вона не впоралася з керуванням і зіткнулася з розділовим бордюром на одній з місцевих доріг.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Частина 2. ⠀ За кілька днів до цього ми медитували у океану і Настенька після медитації поділилася одкровенням, вона сказала приблизно такі слова: ⠀ "Іноді я турбуюся про свій бізнес, про гроші і це занепокоєння заважає мені бути щасливою. Зараз я розумію, що є життя в моменті, зараз, я бачу своїми очима океан, я п'ю холодний кокос і ти тримаєш мою руку. у нас є все в житті, щоб бути щасливими ". ⠀ Настенька хотіла надихнути всіх своїм прикладом не сидіти на місці, жити в моменті, знати, що ти можеш все. ⠀ І коли ви питаєте як підтримати - пообіцяйте собі прожити це життя так само, як Настя, брати найкраще в житті і знаходиться в моменті. Вона хотіла б, щоб ви ЖИЛИ це життя, а не проживали. ⠀ І навіть останнім своїм днем вона навчила мене сильніше цінувати момент, людей, близьких. Адже якщо не від мото, то від чогось іншого кожен з нас відправиться за Настею, і для всіх це буде несподівано навіть в 70+ років. ⠀ Зараз я найбільше хочу знову відчути її посмішку і дати їй свою любов, коли я відправлюся за нею. ⠀ Чесно кажучи, зараз відчувається повна порожнеча і я би радий піти за нею, не знаю чи зможу знову коли-небудь відчути такий же смак життя. ⠀ З 2000+ людей, яких я навчив їздити на мото, загинула саме вона, моя рідна душа. Їздила вона очееь безопвсно. Чому так сталося? Я не знаю і вже не впізнаю, вам не передати цього болю. Я пишу це і знову плачу, хоча пообіцяв Їй вночі, що буду триматися. ⠀ Хочеться вірити, що моя маленька душею сама вибрала цей день, мені говорили, що дуже сильне плвнетарное подія відбувалася. ⠀ Якщо душа Насті вибрала Балі, як найкрасивіше місце на землі, цей день, як астрологічний. То я дуже сподіваюся, що зараз у неї все йде за планом, як і було по життю. ⠀ Вона завжди любила планувати і так смішно злилася, коли щось не виходило, потім сама з цього сміялася. ⠀ Кохана, ти була моєю душею в цьому житті. І якщо я залишуся тут без твого тіла, то я збережу частина твоєї душі з собою, щоб після моєї смерті ми знайшли один одного там, в інших світах. ⠀ І знову розмовляли до 4 ночі під небом і ти знову не прокинулася б о 6:30 на свою зарядку. ⠀ Я люблю тебе. Навічно.

Публікація від Мотоінструктор на Балі (@viktoradjan)

Пост інструктора зібрав понад 30 тис. лайків та більше тисячі коментарів, серед яких з'явилися не тільки співчуття і слова підтримки. Невідомий користувач з ніком lefler2002, який назвав себе знайомим Тропіцель, натякнув на невипадкову смерть блогера.

"Я був близький з Настею [...] Є перевірена інформація від її подруг, що Настя завагітніла від інструктора і хотіла дитину, а він був проти. Потім трапилася ця жахлива трагедія. Що робити з цією інформацією, вирішуйте самі. Бог йому суддя", - написав користувач без будь-якої особистої інформації в обліковому записі.

Коментар обурив фоловерів інструктора, які одразу ж відповіли автору: "Як у вас язик повертається говорити подібне?", "Ви в своєму розумі взагалі?", "Ви не боїтеся, що вам повернеться за ваші дурниці? Людина загинула". Ще через деякий час коментар під постом інструктора зник.

Вже до 18 років Анастасія Тропіцель зібрала в Інстаграм понад мільйон підписників. Протягом останніх п'яти місяців дівчина провела на Балі, де знайшла нове хобі - мотоцикли. Про трагічну подію 21 червня у соцмережі повідомила мати Анастасії.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Привносять світло в життя інших: які знаки Зодіаку вважають найбільш позитивними

Представники яких зодіакальних сузір'їв прагнуть завжди бачити у всьому позитив, робити світ кращим і допомагати порадами  

Як підживити рослини черствим хлібом: натуральне добриво для поливу

Як у домашніх умовах приготувати натуральне добриво для рослин із залишків чорного хліба, що містить багато поживних речовин

Як смачно приготувати молоду картоплю: небанальний рецепт сезонної страви

Як у домашніх умовах приготувати молоду картоплю на сковороді із вершковим маслом, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї