У літню спеку так хочеться чимось освіжитися! Саме тому наші експерти вирішили спростити вам завдання, і зібрали кілька рецептів смачних і корисних напоїв. Які можна швидко приготувати з простих продуктів.
Класичний лимонад
Продукти: лимони (3 шт.), апельсини (2 шт.), мед (1 ст. л.), газована вода (за смаком), лід (за бажанням). Для початку потрібно помити і гарненько розім'яти руками фрукти. Потім видавити з них максимальну кількість соку і процідити його через сито. Тепер слід розбавити мед невеликою кількістю теплої води, після чого додати медову рідину в сік. Далі залишається тільки додати газовану воду і лід, перелити напій в красиві склянки і подавати до столу.
Ягідний лимонад
Продукти: ягоди на ваш смак (500 г), цукор (1 ст. л.), газована вода (за смаком), лід (за бажанням). Ягоди потрібно помити і перемолоти в пюре за допомогою блендера. Розчинити цукор в невеликій кількості теплої води і додати до ягідного пюре. Потім додати газовану воду і ретельно перемішати. Подрібнити лід в крихту і змішати всі інгредієнти між собою. Можна прикрасити напій гілочкою м'яти.
Імбирний лимонад
Продукти: корінь імбиру (1 шт.), мед (1 ст. л.), апельсин (1 шт.), газована вода (за смаком), лід (за бажанням). Спочатку слід натерти імбир на крупній тертці і залити невеликою кількістю теплої води. Залишити настоюватися на 5-10 хвилин. Час залежить від того, наскільки гострим ви хочете зробити напій. Якщо вам подобається більш м'який смак, дайте імбиру постояти 5-6 хвилин, якщо більш насичений - близько 10. Потім процідіть імбирну рідина через сито, додайте мед і добре перемішайте. Апельсин потрібно помити, нарізати на дольки і додати до решти продуктів. Далі додати газовану воду і лід, і напій готовий.
- Готуємо торт з кабачків з помідорами і сиром: простий рецепт і поради.
- Арахісова паста не тільки дуже смачна закуска, але і надзвичайно корисна добавка для вашого раціону. Тому ми вирішили розповісти вам, як приготувати арахісову пасту своїми руками.
Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.