Лайм

В Україні пройшли 10 сезонів шоу "Холостяк": де і як сьогодні живуть всі герої скандального реаліті

Як і чим сьогодні живуть зірки популярного телешоу

Ювілейний сезон "Холостяка" закінчився несподіваним фіналом. Макс Михайлюк і Даша Ульянова не змогли побудувати відносини поза проектом через інтимнe близькість холостяка з іншою учасницею. А як же склалася доля інших героїв проекту? Про це ми вирішили розповісти вам в цьому матеріалі.

Холостяк 10 сезон

Отже, почнемо з Макса Михайлюка. Після проекту він не зміг продовжити відносини з Дашею Ульянової. Дівчина не пробачила Макса за те, що у нього відбулася інтимна близькість з іншою учасницею шоу. Зараз же шанувальники вважають, що після проекту новою пасією героя знову стала дівчина на ім'я Даша. Красуня нібито є моделлю і працює в сфері шоу-бізнесу. Але сам Михайлюк поки ніяк не коментує цю інформацію.

Фото: viva.ua

Холостяк 9 сезон

У 9 сезоні історія закінчилася більш романтично. Холостяк Микита Добринін також вибрав дівчину на ім'я Даша, але у них все склалося зовсім інакше. Після проекту пара почала жити разом, а через рік Микита зробив Даші пропозицію. Правда, влаштувати пишне весілля вони поки не змогли - завадив карантин.

Фото: viva.ua

Холостяк 8 сезон

У 8 сезоні головним героєм став співак Рожден Анусі. У фіналі шоу він вибрав дівчину на ім'я Іванка, відмовивши іншій учасниці Галі, але стосунки у пари так і не склалися. Через якийсь час артист вирішив знову спробувати щастя в особистому житті прямо під час конкурсу "Міс Україна-Всесвіт". Там він запропонував Галі, яку раніше відкинув, зробити вибір - отримати корону або вийти за нього заміж. Дівчина вибрала другий варіант, але весілля так і не відбулося. Рожден аргументував це тим, що це нібито було конкурсне питання, а не справжня пропозиція. Зараз музикант не перебуває у відносинах і приділяє весь свій час музиці.

Фото: viva.ua

Холостяк 7 сезон

Герой 7 сезону Дмитро Черкасов став батьком в лютому 2019 року. Цікаво, що він познайомився зі своєю дружиною саме завдяки проекту "Холостяк". Дівчина була таємницею прихильницею Діми, і одного разу зважилася написати йому повідомлення. Після цього вони зустрілися, закохалися один в одного, розписалися і тепер виховують малюка.

Фото: viva.ua

Холостяк 6 сезон

У 6 сезоні холостяком був красень Іраклі Макацарія. У фіналі шоу він вибрав Олену Лесик, але через деякий час пара розпалася, адже відносини не витримали випробування відстанню. Зараз Іраклі все ще неодружений, він активно знімається в різних телешоу, займається благодійністю і запустив свій бренд прикрас.

Фото: viva.ua

Холостяк 5 сезон

Героєм 5 сезону став спортсмен Сергій Мельник. Він залишився в хороших відносинах з дівчиною на ім'я Марина, яку вибрав у фінальному випуску шоу. Пара розпалася, але продовжує спілкуватися, Сергій і Марина навіть виходять разом у світ. Але своє нове особисте життя Сергій вважає за краще не афішувати.

Фото: plitkar.com.ua

Холостяк 4 сезон

Холостяком номер 4 був Костянтин Євтушенко. У 2014 році він одружився з олімпійською чемпіонкою з семиборства Наталею Добринською. Ну а в серпні 2019 року у пари народилася третя дитина. Євтушенко мало говорить про особисте життя, як і його дружина. Але зате вони охоче діляться сімейними знімками в соцмережах.

Фото: viva.ua

Холостяк 3 сезон

У 3 сезоні свою любов на проекті шукав пластичний хірург Андрій Іскорнев. У фіналі він вибрав Анюту, але незабаром вирішив жити з Іриною Скориковою. Через деякий час пара розпалася, і Андрій вирішив заглибитися в роботу. Чоловік досі неодружений, але періодично лоскоче нерви прихильниць, показуючи фото з красивими дівчатами.

Фото: vladtime.ru

Холостяк 2 сезон

Герой 2 сезону Френсіс Метью, нащадок царської династії Романових, після шоу прожив зі своєю обраницею близько року. Але потім чоловік вирішив повернутися в Англію, і пара розпалася. Відомо, що Френсіс досі холостякує, але чи зустрічається він з кимось - залишається загадкою. В інтернеті Метью публікує в основному фотографії з тренувань і полювання.

Фото: apnews.com.ua

Холостяк 1 сезон

А найперший український герой популярного телешоу Максим Чмерковський щасливо одружений. Його обраницею стала професійна латиноамериканська танцівниця Пета Маргатройд. Спочатку Максим і Пета були партнерами по танцям, але незабаром дружба переросла у справжнє почуття. Подружжя також виховуює сина на ім'я Шай, хлопчик народився в 2017 році.

Фото: viva.ua

  • Герой реаліті-шоу "Холостяк-9" Нікіта Добринін і переможниця проекту Даша Квіткова вступили в законний шлюб 20 травня. Відзначити повноцінну весілля закоханим не вдалося через карантин.
  • А герой десятого сезону реаліті Макс Михайлюк та переможниця Даша Ульянова не змогли побудувати відносини поза проектом. Причиною став секс пілота з іншою учасницею телешоу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня