Лайм

В Єгипті дівчину засудили до 3 років в'язниці. Її танець живота здався владі надто гарячим

Сама ж танцівниця свою провину не визнала

42-річна танцівниця Сама Ель-Масрі проведе три роки за гратами, а також виплатить штраф у розмірі 300 тисяч єгипетських фунтів (понад $18 тис.) за пропаганду розпусти.

Як пише Reuters , жінку заарештували ще в квітні після того, як влада вивчила її профіль в Інстаграм (де за нею стежать понад 3 млн підписників) та деякі відео, на яких вона виконувала танець живота. Проти Ель-Масрі завели кримінальну справу за звинуваченням у пропаганді розбещеності та аморальності.

Фото: instagram.com/samaelmasrii

Сама ж танцівниця свою провину не визнала. У суді Ель-Масрі заявила, що фотографії та відео з її телефону викрали, а пізніше опублікували у соцмережі без її відома. У свою чергу, суд заявив, що жінка використовувала акаунти в соцмережах для пропаганди розпусти, чим зазіхнула на сімейні цінності.

"Є велика різниця між свободою та розпустою", - підкреслив член парламенту Джон Талаат, який ініціював справу проти Ель-Масрі. На його думку, такого роду блогінг не тільки порушує закон, але й руйнує традиції.

Фото: instagram.com/samaelmasrii

Примітно, що лише цього року влада Єгипту заарештували щонайменше кілька блогерів, пред'явивши їм схожі звинувачення. Що ж стосується Ель-Масрі, танцівниця має намір подавати апеляцію.

  • Модель прославилася в Інстаграм струнким тілом, але ще більше людей вражає її вік. Хоча сама дівчина зізнається, що у її ефектна зовнішність має і зворотну сторону.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як виростити пишний і запашний кріп: поради досвідчених господарів

Як правильно підготувати ґрунт перед тим, як сіяти кріп, а також яким добривам віддати перевагу, щоб отримати добрий урожай

Смачний салат нашвидкуруч із доступних інгредієнтів: як його приготувати

Як у домашніх умовах приготувати на Великдень салат з картоплею, оселедцем та консервованим горошком за рецептом Ектора Хіменес-Браво  

Що робити з вареними яйцями на Великдень: рецепти швидких і смачних салатів

Які салати можна приготувати на Великдень 2024 - 4 рецепта салатів з додаванням яєць - покрокова інструкція з фото