Лайм

Літні власники пральні стали зірками мережі, створюючи модні образи з забутих речей

Стилю китайських пенсіонерів можна тільки позаздрити!

83-річний Ван Чжі Чан і 84-річна Шо Ер Сю володіють пральнею самообслуговування на Тайвані і займаються пранням майже 70 років. Люди часто забувають в їхніх машинах одяг, але замість того, щоб його викидати, подружжя проявило креатив і прославилося на весь світ.

Фото: instagram.com/wantshowasyoung/

Чан і Сю ведуть бізнес з 1959 року. Кожен день їхню пральню відвідували десятки клієнтів, раз у раз забуваючи в барабанах машин сорочки, штани, сукні та інші предмети гардероба. Деякі речі так і не знайшли своїх власників, але ощадливі підприємці дали їм нове життя.

Фото: instagram.com/wantshowasyoung/

У червні онук Сю і Чана на ім'я Риф створив в Instagram сторінку, щоб поділитися образами своїх бабусі і дідуся зі світом і підняти їм настрій під час пандемії, яка негативно позначилася на їхньому бізнесі.

"Я не міг бачити, як вони сидять в заціпенінні кожного дня. Хотів зробити щось для них і побачити, як вони веселяться", - розповів він виданню Insider.

Фото: instagram.com/wantshowasyoung/

Риф повідомив, що його бабуся любить спідниці і жіночні аксесуари, а дідусь - яскраві акуратні сорочки. "Він думає, що випрасувані сорочки зроблять його енергійним і професійним", - сказав онук.

Фото: instagram.com/wantshowasyoung/

Хоча Чан і Сю не до кінця розуміють, що значить бути відомим в Instagram, сьогодні їх аккаунт зібрав понад 609 000 фоловерів.

"Вони дуже щасливі, тому що багато людей їх підтримують і хвалять. Тепер вони відчувають, що у них є онуки по всьому світу, - сказав Риф Чан. - Клієнтів не побільшало, але багато постійних відвідувачів проводять з ними більше часу".

Фото: instagram.com/wantshowasyoung/

Стильна пара вважає, що старі речі теж можуть бути модними. "Якщо одяг правильно підібраний, вік не має значення, - заявили вони. - Вік взагалі не є перешкодою для веселощів і моди. Але не забувайте забирати свій одяг".

Фото: instagram.com/wantshowasyoung/

  • Британець став зіркою соцмереж після того, як голяка кинувся рятувати племінницю. Тривога виявилася хибною, але люди все одно захоплюються хлопцем. А у його родини тепер є чудове відео на пам'ять.
  • А ось історія про те, як пенсіонерка показала відео з привидом кота і спантеличила людей в мережі. Вони не вірять в духів, але не можуть розгадати загадку.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Крашанки без хімії: фарбуємо яйця в різні кольори натуральними барвниками

Як у домашніх умовах зробити оригінальні крашанки на Великдень різного кольору за допомогою чаю каркаде, червоноголової капусти та куркуми

Рецепт для справжніх поціновувачів шоколаду: як приготувати шоколадну паску на Великдень

Як у домашніх умовах приготувати вологу паску з двома видами тіста та шоколадною скоринкою, щоб здивувати своїх близьких на Великдень  

Чистий четвер 2024: що не можна робити в цей день, традиції і обряди

Що можна, а що не можна робити у Чистий четвер 2 травня - традиції, обряди та заборони церковного свята Страсного тижня перед Великоднем