Лайм

Дівчина відмовилася всього від декількох звичок і схудла майже на 60 кг - ось її історія

Як американка скинула вагу і змінила своє життя

Не всі повинні бути худенькими, адже кожна фігура красива по-своєму. Але коли вага починає ставати фізичною і моральною проблемою - пора діяти. Героїня нашої публікації змогла скинути майже 60 кг, і вирішила поділитися історією свого успіху.

Фото: facebook.com/Coach Kiah

Про свій досвід схуднення американка Кіа Твіссельман розповіла виданню ADME.ru. Її непростий шлях до здорової фігурі почався в літаку. Дівчина все життя була повною, як і всі в її родині. Вона була впевнена, що нічого не зможе зробити з цією проблемою. Поки одного разу під час перельоту не зрозуміла, що перестає поміщатися в крісло. Їй навіть довелося попросити спеціальний подовжувач для ременя безпеки. Саме в цей момент Кіа взяла в руки книгу Рейчел Холліс "Прокинься, крихітко!", яка була у неї з собою. Тоді і почалося нове життя Твіссельман.

Фото: facebook.com/Coach Kiah

Кіа раптом зрозуміла, що не хоче бути жертвою обставин, і готова працювати над собою, щоб бути здоровою, красивою і щасливою.

"Моя вага гальмувала мене у багатьох відношеннях, як фізично, так і морально. Я могла недбало відмахнутися і відмовитися робити те, що мені подобалося, наприклад, ходити на озеро або пляж з друзями і сім'єю, тому що я не хотіла, щоб мене бачили в купальнику.

Я багато раз відчувала, що хочу здатися. Момент, коли ви натикаєтеся на таку внутрішню перешкоду, може бути дуже важким. Наприклад, коли ви не бачите результатів, заради яких так старанно працювали. Мені доводилося постійно нагадувати собі, що здійснення моєї мрії варте всіх жертв, і я вирішила впоратися з усім, незалежно від того, скільки часу на це знадобиться", - розповіла дівчина.

Фото: facebook.com/Coach Kiah

За перший рік Кіа позбулася 45 кг, ну а на даний момент їй вдалося скинути ще майже 15. За словами дівчини, все починається з першого кроку і встановлення правил. Сама Твіссельман створила для себе наступний список пунктів, які вона виконує кожен день:

  • Прокидатися на годину раніше і присвячувати цей час собі
  • Активно рухатися мінімум 30 хвилин в день
  • Відмовитися від шкідливої їжі
  • Пити воду з розрахунку 0,03 літра на 1/2 маси тіла
  • Записувати в блокнот 10 речей, за які варто бути вдячним прямо зараз

"Дотримання цих простих звичок допомогло мені створити міцну основу для нового, більш здорового способу життя. Якщо зосередитися на кожному крихітному кроці, то можна піднятися на найвищу гору без тотального вигорання", - вважає Кіа.

Фото: facebook.com/Coach Kiah

Кіа всім каже, що для початку важливо запастися терпінням. Процес не буде швидким, на це можуть піти місяці, або навіть кілька років. На непростому шляху до бажаного результату дівчину підтримали її близькі та друзі. Ну а тепер вона стала прикладом для багатьох людей із зайвою вагою. Кіа проводить тренінги, дає особисті консультації та допомагає людям по всьому світу здобути здорову і красиву фігуру.

Фото: facebook.com/Coach Kiah

За словами Твіссельман, дуже важливо не ненавидіти своє тіло, а навпаки - любити його якомога сильніше. "Найважливішою частиною цієї оздоровчої подорожі була ментальна. Йшлося не про те, щоб зненавидіти стару себе і схуднути, а про те, щоб полюбити себе настільки, щоб йти і робити те, що важко", - вважає красуня. І, дивлячись на її результат і чарівну посмішку, потрібно визнати, що вона явно права.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle
Теги:

Читайте також

Що не можна робити у Вербну неділю: головні заборони великого свята

Коли віряни в Україні відзначать Вербну неділю у 2024 році, що прийнято робити в цей день, а також що категорично заборонено  

Мерехтливі крашанки - цьогорічний хіт: лайфхак з червоним вином до Великодня

Як у домашніх умовах пофарбувати крашанки у солодкому вині, щоб вони блищали та переливались на святковому столі на Великдень  

Балетки в сіточку – найбажаніший тренд цього сезону: на які моделі звернути увагу

Які варіанти жіночого взуття на плоскій підошві в сіточку доглянути на теплу весну та літо, як носити та з чим поєднувати балетки