Лайм

Кот-злодюжка ночами тягає від сусідів взуття - у "добувача" вже 50 пар

Щоранку господар тварини знаходить у дворі черевик

У США кіт по кличці Джордан краде у сусідів взуття. Щоночі чорно-білий грабіжник виходить на вулицю і обшукує свій район в пошуках "скарбів". Всю здобич пухнастий пустун приносить додому.

Щоб розібратися з брудної звичкою свого улюбленця господар котика під ніком Bj Ross створив групу у Facebook. Чоловік сподівається, що соціальні мережі допоможуть йому повернути взуття її власникам.

Фото: facebook.com

Росс каже, що колекція взуття зросла вже до 50, і що найсмішніше, Джордан зазвичай приносить пару. Якщо одного разу вночі йому дістанеться тільки один черевик, настуної він принесе його пару.

Фото: facebook.com

Фото: facebook.com

Дізнавшись про нічні пригоди свого кота чоловік надів йому на нашийник GPS-трекер і встановив камеру на задньому дворі. Тепер Росс бачить, як Джордан тягає взуття у двір і навіть перелазить через паркан. За ніч кіт-злодюжка може пройти близько 11 кілометрів в пошуках нової пари взуття.

Фото: facebook.com

Фото: facebook.com

  • Раніше ми розповідали про те, як кіт навчився грати на іграшковому піаніно, щоб повідомляти господарям, коли він голодний. 7-річному Уінслоу подарували інструмент, щоб відучити від гучного настирливого нявкання, і він добре засвоїв уроки музики.
  • Дівчина дала притулок рисям і навіть не помітила - просто тепер у неї вісім собак, троє коней і дві великі кішки. Любителька тварин не виключає, що в майбутньому врятує ще одну тваринку. А, може, і не одну.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Що робити з вареними яйцями на Великдень: рецепти швидких і смачних салатів

Які салати можна приготувати на Великдень 2024 - 4 рецепта салатів з додаванням яєць - покрокова інструкція з фото

Світлого Великодня: найщиріші привітання зі святом своїми словами

Як красиво привітати рідних та близьких з Великоднем 5 травня – привітання своїми словами, які можна надіслати в смс

Чому не можна викидати шкаралупу від крашанок: куди її подіти після Великодня

Чому шкаралупу від освячених у церкві яєць не можна викидати, а також куди її можна закопати і як використовувати як добриво