Лайм

8 випадків, коли люди знаходили таємничі штуковини, і тільки в мережі дізнавалися їхнє призначення

Цікаві знахідки звичайних людей, які вас точно здивують

Всі ми періодично натикаємося вдома, у дворі або на роботі на якісь дивні штуковини невідомого походження. Герої цього матеріалу примудрилися знайти абсолютно унікальні і навіть небезпечні речі, і дізналися про призначення і походження цих предметів тільки завдяки знавцям з соцмереж.

"Моя колега знайшла цю штуку в напої з KFC"

Все просто, це звичайна насадка від автомата з газованою водою. Ви напевно бачили такі в різних закладах. Швидше за все, насадка просто була не надто щільно закручена, тому впала в стакан.

Фото: BowlerBoys / reddit

"Знайдено в квартирі моєї бабусі. Це знешкоджена бомба або щось типу того?"

Так, це дійсно снаряд. А точніше, снаряд 81 мм міномета часів Другої світової. Швидше за все, він інертний, адже на ньому немає підривника. Але важливо уважно подивитися в носик, якщо там є пластична коричнева речовина зі специфічним запахом, краще відразу ж зателефонувати в поліцію і попросити надіслати вибухотехніків. Так як в цьому випадку снаряд може бути ще робочим і, відповідно, дуже небезпечним.

Фото: Sushipepz / reddit

"Я ветеринар. Намацав якесь ущільнення при огляді кішки і зробив рентгенограму. Ця штука металева. На кістці немає слідів від удару"

Дивно, що ця кішка жива, адже це куля 22 калібру. Судячи з деформації кулі і з того, що тварина залишилася живою, швидше за все, куля пройшла через щось перед тим, як потрапила в кішку.

Фото: bballfan87 / reddit

"Для чого вони потрібні? Розташовані на території лікарні"

Це спеціальний аварійний душ для екстрених ситуацій. Наприклад, його використовують, якщо на людину потрапили якісь небезпечні хімікати. Або якщо якесь лабораторне дослідження вийшло з під контролю.

Фото: chashaoballs / reddit

"Сьогодні діти принесли з басейну незрозумілу штуку. Я, звичайно, сказав, що це яйце Чужого і нехай пишуть заповіт, але самому цікаво"

Історія про Чужого - класна, але насправді все набагато простіше. Це звичайна желатинова капсула, в яких часто бувають вітаміни або різні медичні препарати. Коли така таблетка потрапляє в воду, вона розбухає, стає липкою і м'якою на дотик.

Фото: kanatsasha / pikabu

"Виглядає підозріло. Має кілька змінних наконечників різного розміру. Для чого ця штука?"

Це всього лише набір для створення сніговика, а не щось непристойне, про що ви могли подумати. Морквина - ніс, а маленькі чорні плашки - очі, рот та гудзики.

Фото: simplemath / reddit

"Що це? Знайшов цю штуку біля тостера. Тільки не кажіть, що це від якогось таргана!"

Доведеться вас і порадувати, і засмутити. Хороша новина - це не тарган. Погана новина - це все одно не варто чіпати руками, адже ця дивна штуковина є брязкальцем з хвоста гримучої змії.

Фото: sal / reddit

"Знайшов це на картах Apple. Щось лежить на даху мого гаража на роботі"

Не варто панікувати, це не крокодил, моторошний монстр або ще щось у такому дусі. Те, що ви бачите на фото - спеціальний кран-павук. Його використовують для підйому на дах різних вантажів. Швидше за все, кран прикритий брезентом або чимось подібним. Але над друзями можете пожартувати, розповівши, що на даху вашого гаража мешкає невідоме чудовисько.

Фото: kurujiru / reddit

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Чистий четвер 2024: що не можна робити в цей день, традиції і обряди

Що можна, а що не можна робити у Чистий четвер 2 травня - традиції, обряди та заборони церковного свята Страсного тижня перед Великоднем

Має особливу силу: що таке четвергова сіль і як правильно її готувати

Як у домашніх умовах зробити четвергову сіль у Чистий четвер перед Великоднем, а також для чого її можна використовувати

Як захистити буряки і моркву від шкідників: натуральний засіб відлякує довгоносика і мурах

У травні на буряках може з'явитися довгоносик - чим обробити грядки, щоб відлякати шкідників, прогнати мурах з городу