Лайм

Як правильне світло робить дівчат в Instagram моделями: 10 викриваючих фото

Ось як освітлення і поза впливають на фотографії

Соцмережі можуть бути дуже корисним джерелом інформації. Але також вони можуть і нашкодити, особливо в тому випадку, якщо у вас є проблеми з самооцінкою. У цьому матеріалі ми вирішили розповісти вам, як насправді робляться "ідеальні" фото з Instagram. І довести, що моделі на цих знімках - точно також саме звичайні люди, як ми з вами.

Більшість знімків, які ви бачите в соцмережах, є постановочними і відретушованими. Дивлячись на такі фото здається, що люди на них ідеально виглядають і живуть якимось чарівним життям. Насправді ж, все зовсім не так.

Фото: instagram.com/ashleylouisejames

Для того, щоб ваша фігура виглядала ефектно, досить просто вибрати правильну позу і місце з хорошим м'яким освітленням.

Фото: facebook.com/foodiegirlfitness

Варто тільки втягнути животик, прогнути спинку і встати на носочки - і вуаля, ваше тіло виглядає просто приголомшливо! Потрібно також сказати, що в звичайному стані будь-яка фігура теж хороша. Краса - дуже суб'єктивне поняття, тому не варто намагатися вмонтувати себе в будь-які рамки. Але, зрозуміло, дуже важливо намагатися підтримувати себе в здоровій фізичній формі.

Фото: instagram.com/annavictoria

Багато дівчат крім спеціальних поз використовують для фото різні фільтри і програми, що дозволяють миттєво зменшити об'єм стегон, підкоригувати ніс, збільшити губи і так далі. Це може бути забавною розвагою, але захоплюватися такими речами не варто. Адже потім в реальному житті ви все одно будете бачити себе без фільтрів і масок, і це може стати причиною розвитку комплексів.

Фото: instagram.com/saggysara

Крім позування, світла і різних програм для ретуші красуні з соцмереж також показують, що величезну роль у візуальному сприйнятті фігури грає спеціальний одяг. Утягуюча білизна, висока талія, ремені і каблуки - все це допомагає візуально зробити тіло набагато більш гармонійним і наближеним до ідеалу.

Фото: instagram.com/jessraeking

До речі, саме так людей часто обманюють різні "експерти" по схудненню і магазини, які продають продукти для швидкого скидання ваги. Такі фото "до і після" можна зробити за 5 хвилин, просто підібравши правильний кут.

Фото: instagram.com/fitology_uk

Одна і та ж фігура може виглядати зовсім по-різному навіть при однаковому освітленні. Досить на одному фото розслабитися і дозволити собі не тримати поставу, а на іншому вирівняти спину, витягнутися і гарненько напружити прес.

Фото: instagram.com/selfloveclub

Освітлення часто творить в кадрі справжні чудеса. Наприклад, при яскравому денному світлі (якщо воно не дає жорстких тіней) практично не помітний целюліт, зморшки та інші особливості шкіри. А ось в тіні всі ці деталі буде видно.

Фото: instagram.com/plankingforpizza

На цьому фото дівчина вирішила показати, як зірки соцмереж обманюють своїх підписників за допомогою редакторів, про які ми вже говорили раніше. Якщо придивитися, можна побачити, що красуня спробувала "схуднути" в ногах і талії за допомогою додатка.

Фото: instagram.com/madalinggiogetta

А ось тут ніякі фільтри не використовувалися, дівчина просто сфотографувала себе з хорошим освітленням і напруженими м'язами, а наступне фото зробила при звичайному світлі і в розслабленому стані.

Фото: instagram.com/annavictoria

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня

Рецепт для тих, хто не хоче возитися з тістом: як готувати паску в хлібопічці

Як приготувати швидку паску на Великдень-2024 без замішування тіста - простий спосіб у хлібопічці