Лайм

7 відтінків манікюру, які повернуться в тренди цієї весни

Який колір нігтів обрати до березня

Напередодні нового сезону жінки та дівчата задаються питанням - який колір манікюру обрати, щоб бути в тренді. Якщо ви не хочете робити звичні вам поєднання, як, наприклад, чорно-червоний манікюр, радимо розібратися, які кольори будуть у моді. theLime вирішив розповісти вам про це і поділитися цікавими ідеями з дизайном.

Білий

Білий колір і його пастельні відтінки завжди будуть в тренді. Це і класичний французький манікюр, і білий манікюр з яскравими елементами. Навесні 2021 року можна покрити більшість нігтів молочним відтінком, а один з них виділити контрастним кольором. Також можна урізноманітнити манікюр дизайном з геометричними фігурами або просто хаотичними мазками іншим кольором.

Фото: pinterest.com

Жовтий

Нещодавно інститут кольору Pantone обрав головні відтінки 2021 року, і серед них - жовтий колір. Тому манікюр з таким кольором точно повинен бути у кожної модниці. Тим більше, що жовтий добре поєднується із ще одним трендовим кольором - сірим. А доповнити жовто-сірий манікюр можна дизайном з фольгою.

Фото: pinterest.com

Червоний

Навесні в моді буде червоний колір і всі його відтінки: червоний, бордовий, марсала і навіть червоно-коричневий. Ви можете зробити червоний манікюр і покрити нігті матовим топом, а в якості дизайну обрати наклейку із зображенням силуету.

Фото: pinterest.com

Фіолетовий

Весна часто асоціюється з квітами - тюльпанами, крокусами, ірисами і бузком - тому ще одним модним кольором у наступному сезоні буде фіолетовий. Ви можете зробити манікюр, поєднавши цей колір з рожевим, а також доповнити його дизайном під назвою "перепелине яйце".

Фото: pinterest.com

Синій

У весняні тренди також вривається глибокий синій колір. Дуже вишукано на нігтях виглядає синє покриття з дрібними блискітками, які будуть давати цікаву гру кольору на сонці. Доповнити манікюр можна дизайном зі стемпінгом - перенесенням на ніготь за допомогою штампа малюнка з трафарету.

Фото: pinterest.com

Рожевий

Ще один дійсно весняний колір - це рожевий. Покриття цього відтінку добре поєднується з іншими кольорами, а також з різними дизайнами. Ви можете зробити манікюр у матовому виконанні та доповнити його мармуровим ефектом.

Фото: pinterest.com

Блакитний

Також в трендах нейл-арту в 2021 році ніжно-блакитний колір. Він красиво виглядає як на коротких нігтях, так і на довгих. Урізноманітнити такий манікюр можна нанесенням на один із нігтів білого кольору, а також зробивши яскравий малюнок або наклеївши зображення - навесні обирайте рослини або квіти.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Натуральні цукерки для дітей: як приготувати смачну і корисну пастилу з фруктів

Пастила з фруктів зберігає всі вітаміни і мікроелементи. Розповідаємо, як можна приготувати у домашніх умовах і що потрібно додати

Більше не будуть самотніми: ці три знаки Зодіаку у липні розпочнуть нові стосунки

Астрологи склали гороскоп на липень і назвали знаки Зодіаку, яких в липні чекає нове кохання і стосунки

Природа зупинить всі війни на планеті: азербайджанський екстрасенс розповів, що чекає світ у найближчі роки

Азербайджанський екстрасенс Сабухі Іманов прогнозує природні катаклізми в 2025 році, перемогу України і розвал Росії в 2026 році