img

Новини

28 липня

23:00 Кабмін погодив ще низку призначень: ключові зміни
img Політика
22:58 У Києві викрили посадовця «Укртелекому», який шпигував для ФСБ
22:37 Новий ультиматум Трампа для Путіна: Зеленський зробив заяву
img Політика
22:34 Економіка Білорусі перебуває у стагнації через інтеграцію з РФ
22:17 Уряд призначив тимчасового виконувача міністра культури: деталі рішення
img Політика
22:11 Сім’ї загиблих у полоні військових отримуватимуть по 15 млн гривень
21:54 Біля російського Нижнього Новгорода сталася пожежа в районі військового центру: деталі
21:53 ВАКС заочно заарештував постачальники «золотих яєць» Міноборони
21:29 Росія заборонила нафтопереробникам експортувати бензин до кінця літа: які назвали причини
21:27 Незаконний видобуток піску на Десні з екозбитком у 6 млн: справу передали до суду
21:12 Зеленський підписав закон про збільшення чисельності СБУ
img Політика
21:09 РФ закриє 20 пунктів пропуску на кордоні з Україною з 1 серпня
20:44 Чергових місцевих виборів в Україні цього року не буде — ЦВК
img Політика
20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
До всіх новин
Ікра кабачкова - рецепт на зиму, як магазинна - готуємо з морквою і цибулею
Закрийте декілька баночок

Як з магазину, тільки краще: рецепт смачної кабачкової ікри на зиму

Субота, 22 липня 2023, 08:44
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Чимало господинь намагаються максимально використовувати літо, щоб зробити консервацію і різні заготовки на зиму. У липні збирають великий урожай кабачків, які можна заморозити, зробити кілька банок закуски по-корейськи або кабачкової ікри. theLime ділиться простим рецептом останньої.

Фото: instagram.com/batterfly_on_a_flower

Інгредієнти: кабачки (2 кг), морква (0,5 кг), цибуля (0,5 кг), рослинна олія (100 мл), сіль (1 ст. л.), цукор (2 ч. л.), томатна паста (2 ст. л.), оцет (1 ст. л.).

Приготування:

Кабачки бажано брати молоді. Споліскуємо їх у воді, очищаємо, обрізаємо кінчики. Нарізаємо кубиком та посипаємо 1 ст. л. солі. Ретельно перемішуємо та залишаємо на 20-30 хвилин.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Читайте також: Кабачкова ікра із майонезом – класичний рецепт на зиму: як її приготувати.

Цибулю та моркву промиваємо у проточній воді, очищаємо. Цибулю нарізаємо півкільцями, а моркву – соломкою.

Викладаємо моркву в сковороду з високими бортиками, додаємо 50 мл олії, тушкуємо під кришкою 7-10 хвилин. Потім додаємо до неї цибулю, перемішуємо і тушкуємо все разом ще кілька хвилин.

Коли цибуля стане прозорою, додаємо 1 ст. л. солі без гірки, 2 ч. л. цукру, 2 ст. л. томатної пасти. Перемішуємо та продовжуємо готувати під кришкою на маленькому вогні.

Кабачки викладаємо на друшляк і чекаємо, поки стіче зайва рідина. Потім викладаємо їх в сковороду, вливаємо 50 мл олії і тушкуємо під кришкою 15 хвилин. Коли овочі стануть м'якими, перебиваємо блендером, додаємо оцет і за бажанням спеції.

Накладаємо кабачкову ікру в чисті банки і стерилізуємо заготовку: ставимо на плиту велику каструлю, на дно якої кладемо рушник або марлю, складену в кілька шарів. Викладаємо в неї банки, накриваємо чистими кришками, заливаємо теплою водою по плічка. Стерилізуємо банки із моменту закипання води 15 хвилин.

Потім акуратно дістаємо, закочуємо або герметично закручуємо кришками і перевертаємо догори дном. Укутуємо пледом або ковдрою до повного остигання.


Цікаві новини для вас:

  1. Класичний рецепт консервації: як закрити гострі баклажани "Вогник" в аджиці.
  2. Смачний салат на зиму: як закрити пікантні зелені помідори по-грузинськи.
  3. Стоятимуть усю зиму: рецепт хрумких квашених огірків у власному соку.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••
Ікра кабачкова - рецепт на зиму, як магазинна - готуємо з морквою і цибулею
img

Новини

28 липня

23:00 Кабмін погодив ще низку призначень: ключові зміни
img Політика
22:58 У Києві викрили посадовця «Укртелекому», який шпигував для ФСБ
22:37 Новий ультиматум Трампа для Путіна: Зеленський зробив заяву
img Політика
22:34 Економіка Білорусі перебуває у стагнації через інтеграцію з РФ
22:17 Уряд призначив тимчасового виконувача міністра культури: деталі рішення
img Політика
22:11 Сім’ї загиблих у полоні військових отримуватимуть по 15 млн гривень
21:54 Біля російського Нижнього Новгорода сталася пожежа в районі військового центру: деталі
21:53 ВАКС заочно заарештував постачальники «золотих яєць» Міноборони
21:29 Росія заборонила нафтопереробникам експортувати бензин до кінця літа: які назвали причини
21:27 Незаконний видобуток піску на Десні з екозбитком у 6 млн: справу передали до суду
21:12 Зеленський підписав закон про збільшення чисельності СБУ
img Політика
21:09 РФ закриє 20 пунктів пропуску на кордоні з Україною з 1 серпня
20:44 Чергових місцевих виборів в Україні цього року не буде — ЦВК
img Політика
20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
До всіх новин
Ікра кабачкова - рецепт на зиму, як магазинна - готуємо з морквою і цибулею
Закрийте декілька баночок

Як з магазину, тільки краще: рецепт смачної кабачкової ікри на зиму

Субота, 22 липня 2023, 08:44
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Чимало господинь намагаються максимально використовувати літо, щоб зробити консервацію і різні заготовки на зиму. У липні збирають великий урожай кабачків, які можна заморозити, зробити кілька банок закуски по-корейськи або кабачкової ікри. theLime ділиться простим рецептом останньої.

Фото: instagram.com/batterfly_on_a_flower

Інгредієнти: кабачки (2 кг), морква (0,5 кг), цибуля (0,5 кг), рослинна олія (100 мл), сіль (1 ст. л.), цукор (2 ч. л.), томатна паста (2 ст. л.), оцет (1 ст. л.).

Приготування:

Кабачки бажано брати молоді. Споліскуємо їх у воді, очищаємо, обрізаємо кінчики. Нарізаємо кубиком та посипаємо 1 ст. л. солі. Ретельно перемішуємо та залишаємо на 20-30 хвилин.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА
Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Читайте також: Кабачкова ікра із майонезом – класичний рецепт на зиму: як її приготувати.

Цибулю та моркву промиваємо у проточній воді, очищаємо. Цибулю нарізаємо півкільцями, а моркву – соломкою.

Викладаємо моркву в сковороду з високими бортиками, додаємо 50 мл олії, тушкуємо під кришкою 7-10 хвилин. Потім додаємо до неї цибулю, перемішуємо і тушкуємо все разом ще кілька хвилин.

Коли цибуля стане прозорою, додаємо 1 ст. л. солі без гірки, 2 ч. л. цукру, 2 ст. л. томатної пасти. Перемішуємо та продовжуємо готувати під кришкою на маленькому вогні.

Кабачки викладаємо на друшляк і чекаємо, поки стіче зайва рідина. Потім викладаємо їх в сковороду, вливаємо 50 мл олії і тушкуємо під кришкою 15 хвилин. Коли овочі стануть м'якими, перебиваємо блендером, додаємо оцет і за бажанням спеції.

Накладаємо кабачкову ікру в чисті банки і стерилізуємо заготовку: ставимо на плиту велику каструлю, на дно якої кладемо рушник або марлю, складену в кілька шарів. Викладаємо в неї банки, накриваємо чистими кришками, заливаємо теплою водою по плічка. Стерилізуємо банки із моменту закипання води 15 хвилин.

Потім акуратно дістаємо, закочуємо або герметично закручуємо кришками і перевертаємо догори дном. Укутуємо пледом або ковдрою до повного остигання.


Цікаві новини для вас:

  1. Класичний рецепт консервації: як закрити гострі баклажани "Вогник" в аджиці.
  2. Смачний салат на зиму: як закрити пікантні зелені помідори по-грузинськи.
  3. Стоятимуть усю зиму: рецепт хрумких квашених огірків у власному соку.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••