img

Новини

28 липня

23:00 Кабмін погодив ще низку призначень: ключові зміни
img Політика
22:58 У Києві викрили посадовця «Укртелекому», який шпигував для ФСБ
22:37 Новий ультиматум Трампа для Путіна: Зеленський зробив заяву
img Політика
22:34 Економіка Білорусі перебуває у стагнації через інтеграцію з РФ
22:17 Уряд призначив тимчасового виконувача міністра культури: деталі рішення
img Політика
22:11 Сім’ї загиблих у полоні військових отримуватимуть по 15 млн гривень
21:54 Біля російського Нижнього Новгорода сталася пожежа в районі військового центру: деталі
21:53 ВАКС заочно заарештував постачальники «золотих яєць» Міноборони
21:29 Росія заборонила нафтопереробникам експортувати бензин до кінця літа: які назвали причини
21:27 Незаконний видобуток піску на Десні з екозбитком у 6 млн: справу передали до суду
21:12 Зеленський підписав закон про збільшення чисельності СБУ
img Політика
21:09 РФ закриє 20 пунктів пропуску на кордоні з Україною з 1 серпня
20:44 Чергових місцевих виборів в Україні цього року не буде — ЦВК
img Політика
20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
До всіх новин
Мариновані сливи на зиму - рецепт консервації - як закрити з оцтом та прянощами
Візьміть собі на замітку

Мариновані сливи будуть готові всього за один день: популярний рецепт на зиму

Середа, 27 вересня 2023, 09:36
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Для деяких господинь приготування заготовок на зиму є своєрідним хобі, яке допомагає відволіктися від тривожних новин та депресивних думок, що особливо актуально під час війни. І якщо ви вже закрили сливи у власному соку, цього разу замаринуйте їх. theLime ділиться простим рецептом.

Читайте також: Ткемалі – густий грузинський соус із слив: як його приготувати на зиму.

Фото: pixabay.com

Інгредієнти на 5 банок по 0,5 л: сливи "Угорка" (2 кг), вода (1,5 л), цукор (1 кг 100 г), яблучний оцет (15 ст. л.), ароматний алкоголь (5-7 ст. шт.), кориця (0,5 ч. л.), лавровий лист (15 шт.), гвоздика (15 шт.), запашний перець горошком (15 шт.), чорний перець горошком (20 шт.), аніс (3 зірочки).

Приготування:

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Сливи промиваємо у проточній воді та замочуємо у холодній воді на півгодини.

Для приготування сиропу у воду висипаємо цукор, перемішуємо, щоб повністю розчинився. Потім додаємо яблучний оцет, ароматний алкоголь (коньяк, ром, бренді). Після закипання проварюємо сироп 15 хвилин.

Читайте також: Таку консервацію пробували не всі: як закрити на зиму мариновані кавуни у банках.

Промиті сливи перекладаємо у велику каструлю, додаємо всі спеції, заливаємо сиропом. Накриваємо кришкою та залишаємо на 1 годину.

Потім сироп зливаємо в іншу ємність та ставимо на плиту. Чекаємо, поки закипить. Знову заливаємо сливи на 1 годину. Так потрібно повторити тричі.

Стерилізуємо банки у духовці. У чисті банки викладаємо сливи і заливаємо сиропом, який щойно закипів. Герметично закриваємо банки кришками, перевертаємо догори дном і укутуємо теплим пледом або ковдрою. Після того, як мариновані сливи повністю охолонуть, переносимо їх у прохолодне місце.

Цікаві новини для вас:

  1. Рецепт апетитного салату на зиму: як приготувати мариновані баклажани з грибами і перцем.
  2. Салат на зиму, який ще довго не набридне: рецепт пікантного перцю по-корейськи.
  3. У вигляді варення та в морозилці: найкращі способи зберегти обліпиху на зиму.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••
Мариновані сливи на зиму - рецепт консервації - як закрити з оцтом та прянощами
img

Новини

28 липня

23:00 Кабмін погодив ще низку призначень: ключові зміни
img Політика
22:58 У Києві викрили посадовця «Укртелекому», який шпигував для ФСБ
22:37 Новий ультиматум Трампа для Путіна: Зеленський зробив заяву
img Політика
22:34 Економіка Білорусі перебуває у стагнації через інтеграцію з РФ
22:17 Уряд призначив тимчасового виконувача міністра культури: деталі рішення
img Політика
22:11 Сім’ї загиблих у полоні військових отримуватимуть по 15 млн гривень
21:54 Біля російського Нижнього Новгорода сталася пожежа в районі військового центру: деталі
21:53 ВАКС заочно заарештував постачальники «золотих яєць» Міноборони
21:29 Росія заборонила нафтопереробникам експортувати бензин до кінця літа: які назвали причини
21:27 Незаконний видобуток піску на Десні з екозбитком у 6 млн: справу передали до суду
21:12 Зеленський підписав закон про збільшення чисельності СБУ
img Політика
21:09 РФ закриє 20 пунктів пропуску на кордоні з Україною з 1 серпня
20:44 Чергових місцевих виборів в Україні цього року не буде — ЦВК
img Політика
20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
До всіх новин
Мариновані сливи на зиму - рецепт консервації - як закрити з оцтом та прянощами
Візьміть собі на замітку

Мариновані сливи будуть готові всього за один день: популярний рецепт на зиму

Середа, 27 вересня 2023, 09:36
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Для деяких господинь приготування заготовок на зиму є своєрідним хобі, яке допомагає відволіктися від тривожних новин та депресивних думок, що особливо актуально під час війни. І якщо ви вже закрили сливи у власному соку, цього разу замаринуйте їх. theLime ділиться простим рецептом.

Читайте також: Ткемалі – густий грузинський соус із слив: як його приготувати на зиму.

Фото: pixabay.com

Інгредієнти на 5 банок по 0,5 л: сливи "Угорка" (2 кг), вода (1,5 л), цукор (1 кг 100 г), яблучний оцет (15 ст. л.), ароматний алкоголь (5-7 ст. шт.), кориця (0,5 ч. л.), лавровий лист (15 шт.), гвоздика (15 шт.), запашний перець горошком (15 шт.), чорний перець горошком (20 шт.), аніс (3 зірочки).

Приготування:

Продовження після реклами
РЕКЛАМА
Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Сливи промиваємо у проточній воді та замочуємо у холодній воді на півгодини.

Для приготування сиропу у воду висипаємо цукор, перемішуємо, щоб повністю розчинився. Потім додаємо яблучний оцет, ароматний алкоголь (коньяк, ром, бренді). Після закипання проварюємо сироп 15 хвилин.

Читайте також: Таку консервацію пробували не всі: як закрити на зиму мариновані кавуни у банках.

Промиті сливи перекладаємо у велику каструлю, додаємо всі спеції, заливаємо сиропом. Накриваємо кришкою та залишаємо на 1 годину.

Потім сироп зливаємо в іншу ємність та ставимо на плиту. Чекаємо, поки закипить. Знову заливаємо сливи на 1 годину. Так потрібно повторити тричі.

Стерилізуємо банки у духовці. У чисті банки викладаємо сливи і заливаємо сиропом, який щойно закипів. Герметично закриваємо банки кришками, перевертаємо догори дном і укутуємо теплим пледом або ковдрою. Після того, як мариновані сливи повністю охолонуть, переносимо їх у прохолодне місце.

Цікаві новини для вас:

  1. Рецепт апетитного салату на зиму: як приготувати мариновані баклажани з грибами і перцем.
  2. Салат на зиму, який ще довго не набридне: рецепт пікантного перцю по-корейськи.
  3. У вигляді варення та в морозилці: найкращі способи зберегти обліпиху на зиму.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••