Рибні котлети – корисна альтернатива м'ясним. Їх готують із різних видів риби і навіть із консерви. І якщо ви вже робили їх із консервованої сардини та рису, цього разу урізноманітніть своє меню швидкими котлетами з тунця у власному соку. theLime підібрав простий рецепт.

Читайте також: Ідеальне поєднання: як приготувати ніжні рибні котлети з тріски та фети.

Фото: instagram.com/olga.polischuk1988

Інгредієнти: тунець у власному соку (200 г), яйце (1 шт.), петрушка (50 г), стебло селери, сухарі (25 г), твердий сир (20 г), гірчиця (1 ч. л.).

Приготування:

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Тунець з консерви викладаємо у глибоку миску, розминаємо виделкою (рідину зливаємо, якщо її багато).

Петрушку або будь-яку іншу зелень промиваємо, викладаємо на декілька хвилин на паперові рушники, щоб увібралася зайва волога. Потім дрібно рубаємо ножем разом із стеблом селери.

Сир тремо на дрібній терці.

Читайте також: Швидкий і смачний рецепт: як приготувати ніжні рибні котлети в кунжутній паніровці.

Додаємо до консервованого тунця нарізані та натерті інгредієнти, сухарі, а також яйце, гірчицю в зернах, сіль та перець за смаком. Руками формуємо маленькі котлети.

Сковороду розігріваємо з вершковим маслом або рослинною олією. Викладаємо рибні котлети та обсмажуємо з кожного боку до рум'яної скоринки. Так як риба консервована, на це піде буквально декілька хвилин.

Подаємо до столу разом із салатом чи гарніром.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Ваша Даша(@miss.daria)

Цікаві новини для вас:

  1. Що робити з зеленими помідорами: виручить рецепт по-корейськи та в маринаді з часником.
  2. Як зберегти моркву на зиму: два найпростіших способи консервації у банках.
  3. "Манго" з гарбуза – хітовий рецепт сезону: як приготувати смачний десерт на зиму.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.