Рибні котлети – корисна альтернатива м'ясним. Їх готують із різних видів риби і навіть із консерви. І якщо ви вже робили їх із консервованої сардини та рису, цього разу урізноманітніть своє меню швидкими котлетами з тунця у власному соку. theLime підібрав простий рецепт.
Читайте також: Ідеальне поєднання: як приготувати ніжні рибні котлети з тріски та фети.
Інгредієнти: тунець у власному соку (200 г), яйце (1 шт.), петрушка (50 г), стебло селери, сухарі (25 г), твердий сир (20 г), гірчиця (1 ч. л.).
Приготування:
Тунець з консерви викладаємо у глибоку миску, розминаємо виделкою (рідину зливаємо, якщо її багато).
Петрушку або будь-яку іншу зелень промиваємо, викладаємо на декілька хвилин на паперові рушники, щоб увібралася зайва волога. Потім дрібно рубаємо ножем разом із стеблом селери.
Сир тремо на дрібній терці.
Читайте також: Швидкий і смачний рецепт: як приготувати ніжні рибні котлети в кунжутній паніровці.
Додаємо до консервованого тунця нарізані та натерті інгредієнти, сухарі, а також яйце, гірчицю в зернах, сіль та перець за смаком. Руками формуємо маленькі котлети.
Сковороду розігріваємо з вершковим маслом або рослинною олією. Викладаємо рибні котлети та обсмажуємо з кожного боку до рум'яної скоринки. Так як риба консервована, на це піде буквально декілька хвилин.
Подаємо до столу разом із салатом чи гарніром.
Переглянути цей допис до Instagram
- Раніше ми розповіли, як приготувати рибні фрикадельки у томатному соусі.
- Читайте також на theLime, як приготувати ніжні та корисні котлети з червоної риби та броколі.
Цікаві новини для вас:
- Що робити з зеленими помідорами: виручить рецепт по-корейськи та в маринаді з часником.
- Як зберегти моркву на зиму: два найпростіших способи консервації у банках.
- "Манго" з гарбуза – хітовий рецепт сезону: як приготувати смачний десерт на зиму.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.