Лайм

Між минулим і майбутнім: чому 25 липня називають днем поза часом і що треба зробити

Не пропустіть цей важливий день!

Древні мая називали 25 липня "днем поза часом" і вважали його періодом між минулим і майбутнім. Це означає, що саме в цей день можна "обнулитися" і вибрати новий щасливий життєвий сценарій.

Про це йдеться в новому відео на Youtube-каналу Astrology.

Читайте також: Ретроградний Меркурій у серпні найбільше вплине на ці три знаки Зодіаку.

В усьому світі з 1992 року 25 липня відзначають дуже незвичайне свято – День Поза Часом. Це символічний період, коли час ніби завмирає, дозволяючи нам зупинитися і подумати, куди ми хочемо йти далі, чи вірний наш шлях і чи вимагає він корегування. Це мить, коли все зупиняєтеся перед великим стартом, адже слідом настає новий планетарний рік і на Землю рухається величезний потік космічної енергії з трансформаціями і змінами.

Річ у тому, що більшість людей на планеті живуть за григоріанським календарем, але є ще юліанський календар і космічний календар або, як його називають по-іншому, календар мая, календар Тринадцяти Місяців.

В календарі Тринадцяти Місяців кожен місяць складається з 28 днів. 13 місяців по 28 днів виходить 364 дні, тоді 365 день не є ні днем тижня, ні днем місяця. За космічним календарем мая кінець року випадає на 24 липня, а новий планетарний рік починається 26 липня, тому цілком логічно, що саме 25 липня і називається Днем Поза Часом.

Цей день завдяки своїй потужній енергетиці дає можливість зупинитися і скинути все зайве, "обнулитися", щоб піти далі лише з позитивними намірами і енергіями.

Читайте також: Ці чотири знаки Зодіаку у серпні зустрінуть свою споріднену душу.

"Ключове слово – обнулення, тож перед тим, як ви буде загадувати бажання і будувати свій новий сценарій життя, треба прибрати обмеження та перешкоди на шляху до своєї мрії з 26 липня.

Всесвіт готується до святкування нового планетарного року та відкриття врат Льва - у період з 26 липня до 12 серпня Всесвіт налаштовується на єдиний ритм достатку.

Достаток - це не лише грошовий еквівалент, насамперед, це ваші ресурси, те, чим ви володієте та чим ви можете поділитися з іншими людьми. Достаток може бути як позитивний, так і негативний, і 25 липня – день, коли можна обнулити негативний достаток. Цього дня з'являється шанс вийти із сценаріїв бідності, самотності, життєвих драм, невдач і негараздів, і стати воістину творцем своєї щасливої реальності. Будьте уважні 25 липня і відпустіть те, що ви не хочете брати з собою в наступний галактичний цикл. Адже 26 липня ви будете готові встановити наміри для наступного циклу життя та еволюції як для себе, такі для усієї планети", - пояснила авторка відео.

25 липня сприятливо проводити очищення на фізичному, ментальному та астральному рівнях, тобто, фізично очистити свій будинок і тіло, попрацювати та відпустити негативні думки, емоції та спогади, побути наодинці з собою, підбити підсумки року, зробити висновки й визначити, що ще не вистачає для досягнення мети, виконання бажань і реалізації мрії.

"В цей день добре проводити практики прощення, прийняття і відпускання. Для гармонізації вашої енергетичної системи виконуйте практики та медитації для системи чакр та тонких тіл, також дуже важлива в цей день практика подяки. І вже після очищення можна мріяти і загадувати бажання - в цей день пишемо плани і лист Всесвіту", - пояснила астрологиня.

Читайте також: З короною на голові: кому найбільше пощастить в сезон Лева.

За її словами, астрологічні аспекти цього дня дуже гармонійні.

"Сонце з Марсом подарують ідеї, силу волі та енергію для їхнього втілення, а Місяць з Ураном - несподівані події, допомогу друзів, оригінальну фантазію та емоційну включеність. Ці аспекти допоможуть побачити майбутнє - Місяць із Нептуном означають наші мрії і можливість мріяти, фантазувати, візуалізувати, медитувати й молитися.

В цей день все буде почуто Всесвітом, Місяць і Сонце відкриють вашу душу прекрасному, це гармонія між духом і душею, між намірами та бажаннями, а Місяць із Марсом подарують практичність та завзятість, енергійність та цілеспрямованість у досягненні своєї мети", - резюмувала астрологиня.

Цікаві новини для вас:

  1. Це розіб'є їм серце: три знаки Зодіаку до кінця літа чекає справжня любовна драма.
  2. Почнеться справжня біла смуга: ці знаки Зодіаку стануть щасливчиками серпня.
  3. Ця зустріч переверне все життя: доля пошле особливу людину чотирьом знакам Зодіаку.

Новини партнерів

Читайте також

10 оптичних ілюзій, від яких "вибухає" мозок - перевірте себе

Оптичні ілюзії змушують наш мозок бачити те, чого немає в об’єктивній реальності - розгляньте ці 10 картинок

Шарлотка без цукру та борошна - рецепт дієтичної випічки

Шарлотка без цукру та борошна - чудова дієтична випічка, секрет приготування - замість борошна в ній вівсяні пластівці

Жодних плям і розводів: несподіваний продукт допоможе вимити вікна до блиску

Експерти розповіли, чим помити вікна без плям і розводів - допоможуть пакетики випитого чаю