Лайм

Найкращий чоловік у світі: зірка "Жіночого Кварталу" розсекретила роман з колегою

Пара познайомилася в Туреччині, а після повернення до України продовжила спілкуватися

Акторка "Жіночого Кварталу" Катерина Нікітіна розсекретила роман з колегою по цеху - також учасником проекту студії "Квартал 95" Improv Live Show Костянтином Трембовецьким.

Про відносини пари стало відомо з посту гумористки на особистій сторінці у Facebook. У ньому Нікітіна привітала коханого з днем народження, приклавши до публікації кілька романтичних спільних фото.

"Сьогодні особливий день! Сьогодні, у мого коханого, розумного, найкрасивішого чоловічок день народження. Ти неймовірний, ти особливий, ти дійсно не такий як усі! Ти щастя моє. Хочу, щоб посмішка з твого обличчя ніколи не зникала! Бажаю бути найщасливішою людиною у світі! І в цьому, я тобі допоможут. Ти найкращий чоловік у світі! Мій ідеальний, моя друга половинка", - написала вона.

Як пише ТСН, пара познайомилася в Туреччині, а після повернення до України продовжила спілкуватися. Вже сьогодні зірка "Жіночого Кварталу" зізнається, що першою звернула увагу на Костянтина ще рік тому.

"Він мені відразу сподобався, але тоді я не наважилася до нього підійти. І ось за рік ми таки познайомилися", - розповіла вона.

Примітно, що Нікітіна - наймолодша учасниця колективу, їй 23 роки. Що стосується Трембовецького, він старший за дівчину на 4 роки. Раніше був одружений, виховує сина. У коментарях до посту актриси фоловери побажали парі щастя та міцного взаємного кохання.

  • Раніше український музикант, лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здивував фанів фотографіями родини. Багато хто з фоловерів артиста в Instagram зізналися, що бачать його близьких вперше.
  • Українська поп-співачка Слава Камінська, солістка гурту "НеАнгели", показала фоловерам в Instagram, як провела свої перші вихідні після розлучення з чоловіком Едгаром.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях