Лайм

Лобода показала оголене фото в позі йоги: всі почали хвалити співачку, ось тільки в кадрі не вона

Користувачам мережі було не важко відшукати в Instagram оригінал

Українська поп-співачка Світлана Лобода схвилювала шанувальників оголеним фото. На ньому світловолоса дівчина зображена в стійці на голові. Фоловери зірки кинулися хвалити артистку за вміння в йозі, ось тільки на знімку зовсім не Лобода.

Фото з'явилося в Instagram-профілі співачки без будь-якої конкретики: "Прийняти позу", - написала під знімком виконавиця. Ще нижче Лобода пообіцяла (швидше за все жартома) повторити її на одному з концертів в Росії.

"Світлано, я просто захоплююся вами", "Вау, молодчина", "Фото - ульот. Можна дивитися нескінченно", - стали захоплюватися фоловери зірки.

Але серед 140 тис. користувачів, які лайкнули знімок лише за першу годину, знайшлися й ті, хто засумнівався: "Це точно Лобода?", "Свєта, це ж не ви в кадрі. Волосся коротке", "Ну от, тепер всі будуть думати, що це ви на фото", - зазначили під постом.

Користувачам мережі було не важко відшукати в Instagram оригінал. На фото виявилася американська модель з ніком nude_yogagirl, яка приховує свою особистість. За талантами "йога-дівчини" в соцмережах стежать понад 900 тис. підписників.

Чому знімок моделі виявився в профілі Світлани Лободи - невідомо. Схоже, це черговий успішний трюк співачки з метою прорекламувати свій концертний графік в РФ.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях