Лайм

Реп-зірка Alyona Alyona показала, якою була в дитинстві: фани намагаються вгадати її вік на фото

Заінтригувати фанів співачці вдалося, а от з відповідями Alyona Alyona поки не поспішає

Українська хіп-хоп-виконавиця Alyona Alyona (Олена Савраненко) поділилася з шанувальниками в Instagram архівними фото. На ньому ще підлітком майбутня знаменитість зображена в компанії друзів.

Під знімком Alyona Alyona запропонувала фанам вгадати, де вона на фотографії, і скільки їй років. Фото зібрало понад 9 тис. лайків, в коментарях сотні фоловерів співачки називають свої варіанти.

Схоже, вгадати, хто з дітей на фото є Оленою Савраненко, користувачам було не важко. А от з віком виявилося складніше. Фоловери співачки називають різні варіанти, припускаючи, що майбутній зірці хіп-хопу 10-14 років.

"Ти просто пишка! Ні, ти пушка!", "Такої фотки навіть у мене немає, офігіти можна", "Клас, думаю, років 13 тут", "А як дізнатися хто вгадав?" - пишуть під знімком.

Заінтригувати фанів співачці вдалося, а ось з відповідями Alyona Alyona поки не поспішає.

Нещодавно Alyona Alyona представила нове лірик-відео до пісні "Якби я булу не я" зі свого дебютного альбому "Пушка". Автором анімаційного ролика став український художник та аніматор Сашко Даниленко, відомий співпрацею з гуртами DakhaBrakha та ТНМК.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях