Лайм

Хлопчик, дівчинка, кавун? Розведена солістка "НеАнгелів" спантеличила фанів великим животом

Співачка заінтригувала шанувальників

Солістка популярного українського гурту "НеАнгели" співачка Слава Камінська, яка нещодавно розлучилася з чоловіком, змусила шанувальників думати, що вона чекає дитину.

Артистка опублікувала на своїй сторінці в Instagram відео, на якому демонструє значних розмірів живіт. Слава стоїть перед дзеркалом і гладить животик. "Ось відповідь на ваше запитання чому? Тому що у мене "Пузік як у Тік", - іронічно написала співачка.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Babaslavka (@babaslavka)

Ролик тут же привернув увагу шанувальників зірки. Багато хто вирішив, що знаменитість чекає дитину. А інші в черговий раз похвалили Славу за відмінне почуття гумору.

"Це третій буде? Клас", "Ви вагітна?", "Хахаха, 5 балів", "Зрозуміло, сезон кавунів все-таки", "Яка інтрига", "Хлопчик? Дівчинка? Кавун", "Думаю лелека ночувала поряд" , "Кавуна наїлася", - гадають коментатори.

Нагадаємо, кілька місяців тому чоловік Слави Камінської Едгар Камінський подав на розлучення. З подібною кризою у відносинах пара зіткнулися не вперше, правда, на цей раз помиритися їм вже не вдалося. 1 липня Подільський районний суд Києва ухвалив рішення про розлучення подружжя.

Едгар і Слава одружилися 16 липня 2014 року, в шлюбі у них народилося двоє дітей - син Леонард і дочка Лаура.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях