Лайм

Зірка "Месників" зібралася під вінець: як виглядає пара

Закохані заручилися після трьох років знайомства

Американська актриса Елізабет Олсен, яка зіграла червону Відьму в фільмах Marvel ("Месники", "Перший месник") виходить заміж. Обранцем 30-річної зірки став музикант Роббі Арнетт.

Про заручини пари повідомило видання People, посилаючись на свої джерела. Відзначається, що закохані заручилися після трьох років знайомства.

Зірка супергеройських фільмів і фронтмен гурту Milo Greene познайомилися в 2016 році. А в березні 2017 року їхня знайомство переросло в роман. Через кілька місяців закохані з'явилися разом на публіці - на препаті премії "Еммі".

Для Олсен це не перші заручини. Елізабет збиралася заміж за актора Бойда Холбрука, але весілля так і не відбулася. Пара несподівано розійшлася в кінці 2014 року.

  • Відома своїм скандальним іміджем українська телеведуча Сніжана Єгорова, чиє гучне розлучення з актором Антіном Мухарським облетіло чи не всі таблоїди, в третій раз виходить заміж.
  • Під вінець зібралася і 25-річна українська співачка Катерина Гуменюк, яка в дитинстві прославилася під псевдонімом Ассоль. Пропозицію руки і серця дівчина отримала ще в травні минулого року, а ось весілля закохані планують зіграти у вересні цього року.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях