Лайм

Полякову звинуватили в надмірній розкоші: співачка дала різку відповідь

Співачка не стала мовчати і записала відеозвернення

Популярна українська співачка Оля Полякова показала улюблену іграшку своєї молодшої дочки - гіроскутер, який управляється за допомогою голосових команд. На артистку тут же обрушилися з критикою, звинувативши її в марнотратності і надмірну любов до дорогих речей.

Відповідне відео з'явилося в Instagram виконавиці. На кадрах ролика співачка просить Алісу показати своє вміння управляти міні-роботом.

"У моєму дитинстві, про це були фільми-фентезі, а сьогодні це реальність, яка реальність буде в їх майбутньому? Пофантазуємо?", - підписала ролик Полякова, але у відповідь почула далеко не фантазії.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Оля Полякова (@polyakovamusic)

Співачка не стала мовчати і відповіла на їдкі докори на свою адресу. Полякова записала відеозвернення, в якому звернулася до хейтерів.

"Хлопці, щоб жерти свій хліб, я даю 250-260 концертів в рік. Я працюю практично кожен день. Я не вилажу з машини і аеропортів, я не бачу дітей, я працюю 24 години на добу. Я утримую величезний колектив, я плачу величезні зарплати, я плачу великі податки. Щоб заробляти свої гроші, я пашу як довбаний, гужий кінь. І ви б в моєму режимі не витримали б і місяця", - каже на відео співачка.

    Подивитися цю публікацію в Instagram

    Публікація від Оля Полякова (@polyakovamusic)

  • Українська поп-діва Оля Полякова дражнить своїх шанувальників в соцмережі новими фотографіями з відпустки. На них знаменитість позує в стильному купальнику, який підкреслює її витонченою фігуру.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях