Лайм

Постер з 80-х: Олег Винник потішив мережу архівним фото з юності

Співака не впізнати

Популярний український виконавець, композитор, автор пісень і підкорювач жіночих сердець Олег Винник, який відсвяткував своє 46-річчя, показав, як виглядав в юності.

Архівний знімок співак оприлюднив в особистому мікроблозі. Блакитноокий блондин позує на фото в картатій сорочці і з модною на той час зачіскою. "Не важливо, скільки тобі років. Важливо - на скільки ти себе відчуваєш. З кожним роком з усе більшою насолодою відчуваю смак життя", - свідчить підпис до знімка.

Фотографія з домашнього архіву повеселила шанувальників артиста, не втрималися і колеги Винника - артисти Оля Полякова та Олександр Пономарьов. Багато фанатів не впізнали співака, про що поспішили написати в коментарях під знімком.

  • Раніше своє юнацьке фото показав соліст популярної української групи DZIDZIO Михайло Хома. На знімку співак зображений без бороди, яка вже стала головною фішкою його образу.
  • Олег Винник зважився на невеликі зміни в зовнішності - співак збрив бороду. Фото нового образу 45-річний артист оприлюднив на своїй сторінці в Instagram.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях