Лайм

Принц Гаррі та Меган Маркл раптом видалили всі підписки в Instagram: і ось чому

Ідея подружжя дуже сподобалася їх фоловерам у соцмережі

Принц Гаррі та Меган Маркл, будучи і без того однією з найбільш обговорюваних пар світу, дали шанувальникам та пресі черговий привід поговорити про себе. Увечері 1 серпня користувачі Instagram звернули увагу на те, що з офіційної сторінки подружжя зникли всі їхні підписки.

Кількома годинами пізніше герцоги Сассекські пояснили, чому раптом вирішили відписатися від усіх, за ким стежили у соцмережі. І їхня ідея дуже сподобалася фоловерам.

"У серпні ми звертаємося до вас за допомогою, - написали вони у своєму свіжому пості. - Ми хочемо дізнатися: що для вас є сила змін? Щомісяця ми будемо змінювати список підписок: ми додаємо до свого Instagram-аккаунту профілі певних людей або організацій, на які нам би хотілося звернути вашу увагу <...> Це може бути мікроблог, який надихає людей ставати краще, або Instagram-аккаунт, який наповнює кожного оптимізмом і вірою в хороше".

У своєму пості принц Гаррі та Меган Маркл також запропонували фоловерам (а їх, до речі, зібралося сьогодні вже понад 9 млн) залишати в коментарях свої пропозиції - на кого варто підписатися герцогам.

Із запропонованого списку принц Гаррі та Меган Маркл мають намір обрати 15 акаунтів, а через місяць повністю оновити цей список. Ідея подружжя здалася інтернет-користувачам цікавою, і вони одразу ж почали залишати свої пропозиції в коментарях під постом. Як саме герцоги розбиратимуть всі коментарі - загадка. Напевно їм знадобиться допомога, адже зібралося їх там на поточний момент вже майже 35 тисяч.

  • У мережі з'явилося смішне відео 33-річної давнини, на якому Єлизавета II бігає за непосидою-онуком. Тепер, схоже, ми бачили все.
  • Раніше в Лондоні відбувся урочистий парад, присвячений офіційному святкуванню 93-го дня народження королеви Єлизавети II. Принц Вільям та його дружина герцогиня Кейт Міддлтон зробили свій перший офіційний вихід на публіку повної родиною - з молодшим сином, принцом Луі. Схоже, малюкові-непосиді було відверто нудно на помпезному заході.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях