Лайм

Всі говорять про таємне весілля Кари Делевінь і Ешлі Бенсон. Ось тільки його, схоже, не було

Весілля топ-моделі і американської акторки в Лас-Вегасі виявилося "церемонією дружби"

У мережі розходяться повідомлення про те, що супермодель Кара Делевінь і актриса Ешлі Бенсон ( "Дні нашого життя", "Милі брехухи") побралися на секретній церемонії в Лас-Вегасі. Невідомо, коли саме відбулося весілля, але 3 серпня з'явилися новини про те, що в каплиці Літтл-Вегас в Лас-Вегасі актор у костюмі Елвіса Преслі назвав їх "дружиною і дружиною".

Таблоїд The Sun повідомляє, що церемонія обійшлася дівчатам в 299 доларів, а серед гостей були Шарліз Терон, Софі Тернер і учасники групи The Jonas Brothers. Обидві наречені були одягнені в чорне, а 29-річна Бенсон тримала в руках букет.

Власник каплиці Майкл Келлі в коментарі The Sun в повідомив: «Вони були впевнені в тому, що роблять, і в тому, що значать одна для одної".

Однак уже 5 серпня в ЗМІ з'явилася інформація, що Делевінь і Бенсон, можливо, зовсім не є нареченими. Видання E! , посилаючись на неназване джерело, пише, що в реєстрі Лас-Вегаса немає ліцензії на шлюб Делевінь і Бенсон, а замість весілля пара провела в Вегасі "церемонію дружби".

На сайті каплиці Літтл-Вегас йдеться про те, що церемонії дружби, також відомі як "фальшиві весілля", популярні серед людей, які не готові зв'язати офіційним шлюбом, але хочуть "зробити щось особливе і захоплююче в Лас-Вегасі". Вони дозволяють дати один одному обіцянки без юридичної документації.

"Для законного шлюбу ви і ваш партнер повинні особисто з'явитися в Бюро по видачі свідоцтв про шлюб округу Кларк з дійсним посвідченням особи і фотографією для отримання ліцензії на шлюб. Якщо ви не хочете проводити церемонію, що має юридичну силу, але хочете влаштувати свято просто для задоволення, зв'яжіться з каплицею Літтл-Вегас! Все, що вам потрібно, це просто бронювання і ви самі! "- йдеться на сайті.

Цікаво, що Делевінь і Бенсон вибрали не найдорожчий "весільний пакет". За 299 доларів їм запропонували фейкового Елвіса, який проводить церемонію і виконує два хіти на вибір. Також "наречені" отримують шовковий букет, бутоньєрку, 5 професійних знімків, "сертифікат" та копію свідоцтва про шлюб Елвіса і Прісцилли Преслі. Якби дівчата заплатили 100 доларів зверху, їм дістався б лімузин, традиційна весільна музика і свіжі квіти.

Як розвивалися стосунки Кара Делевінь і Ешлі Бенсон

Перші відомості про те, що Кару Делевінь і Ешлі Бенсон можуть пов'язувати не просто дружні стосунки, з'явилися в травні 2018 року. Тоді дівчат сфотографували, коли ті трималися за руки, виходячи з кегельбану в Нью-Йорку. У серпні папараці засняли, як Делевінь і Бенсон цілуються в лондонському аеропорту Хітроу. Втім, офіційного підтвердження стосунків не було.

На запитання журналістів People Ешлі відповіла, що не планує офіційно підтверджувати романтичні чутки, оскільки хоче зберегти своє особисте життя в таємниці. При цьому дівчата регулярно з'являлися разом на публічних заходах: Міжнародному кінофестивалі в Торонто, показах Paris Fashion Week, королівському весіллі принцеси Євгенії та Джека Бруксбанка.

У жовтні 2018 року видання Us Weekly з посиланням на інсайдера повідомило, що Ешлі "дуже щаслива" в своїх стосунках з Карою: «Ешлі і Кара зустрічаються. Це перший раз, коли у Ешлі здорові стосунки, і вона відчуває, що з нею дійсно легко ».

Невдовзі дівчатам довелося захищатися від недоброзичливців в Instagram. Один з користувачів спробував попередити Ешлі, назвавши Кару "грубою до жінок" і сказавши, що актриса "заслуговує на краще". До розмови підключився інший коментатор, який написав: "Тримайся подалі від цього диявола і ніколи не повертайся. Ти не така, тобі потрібен чоловік ".

"Вам варто зайнятися своєю справою і не вигадувати", - відповіла Ешлі. Кара в коментарях виявилася більш красномовною.

"Ви до біса огидні! Якщо у вас є проблема з справжнім коханням, тоді підійдіть і скажіть це лайно мені в обличчя, а не через Instagram. Мені щиро шкода вас обох, ви явно незадоволені своїм життям і має занадто багато вільного часу. Може, заведіть хобі, яке не передбачає гомофобії і ненависті до інших за те, що вони щасливі ", - написала модель.

У червні 2019 року таблоїд Us Weekly повідомив, що Ешлі продала свій будинок в Лос-Анджелесі і переїхала до Кари. Саме в цей літній місяць, який вважається Місяцем гордості ЛГБТ, дівчата нарешті відкрилися публіці.

На церемонії TrevorLIVE Gala Кара розповіла, що зважилася оприлюднити свої стосунки з Ешлі через дві важливі дати: 50-річчя Стоунволлського повстання (заворушень і демонстрацій проти поліцейського рейду на гей-бар "Стоунволл-інн") і їх першої з Бенсон річниці.

Виступаючи на сцені TrevorLIVE Gala, Кара сказала: "У мене є особлива жінка, яка гідна вдячності. Вона допомогла мені полюбити себе, коли мені це було потрібно найбільше. Вона показала мені, що таке справжня любов і як її прийняти. Це набагато складніше, ніж я думала ».

Тим часом Ешлі поділилася фотографією Кари на сцені в своїй історії в Instagram. "Люблю тебе @caradelevingne, - написала вона. - Пишаюся тобою".

У липні 2019 року з'явилися чутки про те, що Кара і Ешлі можуть бути заручені: під час відпустки в Сен-Тропе вони були помічені зі стрічками на безіменних пальцях. Тепер, після "фальшивої весілля" в Лас-Вегасі шанувальники зіркової пари мають більше ніж вагомий привід чекати офіційного оформлення стосунків.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях