Лайм

Ми зробили це: 46-річна Хайді Клум показала перше фото з весілля з молодим музикантом

Закохані повторили клятви вірності на розкішній яхті

Німецька супермодель Хайді Клум і гітарист гурту Tokio Hotel Том Каулітц зіграли пишне весілля. Офіційно чоловіком і дружиною закохані стали ще півроку тому, а зараз вирішили відзначити цю подію в колі друзів.

46-річна модель опублікувала на своїй сторінці в Instagram перше фото з церемонії, яка пройшла поблизу італійського острова Капрі. На знімку закохані зображені під час поцілунку на тлі прикрашеної квітами яхті. "Ми зробили це. Містер і місіс Каулитц", - свідчить підпис до знімка.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Heidi Klum (@heidiklum)

Наречена вибрала для торжества білу весільну сукню з довгим шлейфом і об'ємними спущеними рукавами. А наречений постав у класичному смокінгу такого ж кольору.

Про роман Хайді Клум і Тома Каулітца заговорили ще в березні минулого року, коли знаменитості разом повечеряли в ресторані Delilah в Західному Голлівуді. А в квітні 2018 го папараці зняли закоханих на відпочинку в Мексиці. Відзначимо, що музикант молодше моделі на 17 років. Однак Хайді це зовсім не бентежить.

Для обох цей шлюб став не першим. Том раніше був одружений на моделі Ріа Зоммерфельд, з якою розлучився в 2015 році. Хайді була заміжня спочатку за перукарем Ріком Піпін, а потім - за музикантом Шіло, з яким розлучилася в 2014 році. Модель виховує чотирьох дітей від попередніх стосунків.

    Подивитися цю публікацію в Instagram

    Публікація від Crystal Wedding (@ crystalwedding.pl)

  • Відома своїми скандальним іміджем українська телеведуча Сніжана Єгорова, чиє гучне розлучення з актором Антіном Мухарським облетіло чи не всі таблоїди, в третій раз виходить заміж.
  • Під вінець зібралася і 25-річна українська співачка Катерина Гуменюк, яка в дитинстві прославилася під псевдонімом Ассоль. Пропозицію руки і серця дівчина отримала ще в травні минулого року, а ось весілля закохані планують зіграти у вересні цього року.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях