Лайм

Манекен з пташиною головою і крісло в формі губ: Кайлі Дженнер показала дивні подарунки на день народження

Майстер-клас для тих, хто хоче здивувати друга-мільйонера

Модель, світська діва, бізнесвумен і зірка реаліті-шоу "Сімейство Кардашьян" Кайлі Дженнер отримала досить екстравагантні подарунки напередодні свого 22-го дня народження. У Інстаграмі дівчина поділилася відео дивного манекена з пташиною головою з троянд.

"Це найкрутіша річ, яку я бачила у своєму житті! Хлопці, ця штука приблизно 2 метри заввишки! "- захоплюється Дженнер, знімаючи дивну фігуру в костюмі і краватці-метелику. В кишені манекена була захована картка з написом: "Грандіозного, щасливого передодня дня народження!"

На цьому ранні подарунки Кайлі Дженнер не закінчилися. Старша сестра дівчини Кім Кардашьян порадувала її червоним кріслом в формі губ.

"Хлопці, моя квіткова кімната стає все краще, тому що це крісло - найважливіше! Воно відправляється до мене в спальню ", - заявила Дженнер.

До слова, квіткова кімната - зовсім не художнє перебільшення. Підлога приміщення, в якому Кайлі Дженнер знімала відео, густо вкрита пелюстками червоних троянд. Такий подарунок дівчині зробив її бойфренд Тревіс Скотт.

Диван з аналогічним дизайном в 1972 році створив Сальвадор Далі спільно з художником Оскаром Тускетсом для проекту "Обличчя Мей Уест". Оригінал зберігається в театрі-музеї Далі в місті Фігерас, але з 2004 року іспанська компанія Bd Barcelona Design придбала ексклюзивне право на промислове виробництво та продаж диванів цієї моделі. Ймовірно, саме у них Кім замовила подарунок для Кайлі.

Видання Metro пише, що свій 22-й день народження Кайлі святкуватиме на розкішній яхті, оренда якої коштує 243 мільйони доларів. На її борту знаходиться театр, басейн, салон краси, сауна і вертолітний майданчик.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм , щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги:

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях