Лайм

Загадкова історія Софії Ротару: вгадуємо вік співачки в грі до її дня народження

7 серпня співачка святкує свій 72 день народження

У середу, 7 серпня, українська естрадна співачка Софія Ротару святкує свій 72 день народження. У цьому віці артистка не тільки продовжує свою концертну діяльність, але і є постійною зіркою таблоїдів та модних журналів. А вся справа в тому, що зовнішність знаменитості не перестає дивувати оточуючих.

Як сміються іноді шанувальники Ротару, артистка, подібно Бреду Пітту у фільмі "Загадкова історія Бенджаміна Баттона", з роками не старіє, а тільки стає молодшою. Тому, як правило, вгадати вік співачки на фото досить складно. Саме такий тест ми вирішили сьогодні запропонувати й вам. Спробуємо?

На сьогоднішній день репертуар Софії Ротару нараховує понад 500 пісень російською, українською, молдавською, болгарською, сербською, польською, німецькою, французькою, італійською, іспанською та англійською мовами. Свого часу альбоми виконавиці продавалися мільйонними тиражами не тільки на території СНД, але й за кордоном.

Наприклад, фан-клуби Софії Ротару створювалися в Чехії, Фінляндії, Кореї, Німеччини, Польщі та в інших країнах світу. У роки СРСР артистку визнали однією з провідних співачок Радянського Союзу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях