Лайм

ДіКапріо підловили за поцілунками з молодою коханою: хто полонив топ-холостяка Голлівуду

Подейкують, 44-річний актор вже зробив дівчині пропозицію

Голлівудський холостяк Леонардо ДіКапріо, який прославився не тільки ролями в кіно, а й романами з ефектними дівчатами, потрапив в об'єктив папараці з новою коханою. 22-річна пасербиця Аль Пачіно Каміла Морроне та актор усамітнилися в маленькому джакузі, де не приховували своїх почуттів.

Як пише Daily Mail, нова обраниця ДіКапріо народилася в Аргентині, але з часом її родина перебралися до США. Аль Пачіно виховував дівчину з десятирічного віку, і сьогодні Каміла пробується не тільки в модних фотосесіях, але й на знімальних майданчиках Голлівуду.

Раніше західні таблоїди неодноразово згадували, що у відносинах з Камілою ДіКапріо налаштований більш ніж серйозно. Подейкують, актор навіть планує одружитися.

Деякі джерела навіть заявляють, що ДіКапріо вже зробив дівчині пропозицію. І до цього його нібито підштовхнув колега по цеху і останньому фільму "Одного разу в Голлівуді" Бред Пітт.

Самі ж закохані цю інформацію поки ніяк не коментують, свої відносини пара також намагається не афішувати. При цьому близькі до оточення ДіКапріо стверджують, що поруч з Камілою актор як ніколи щасливий.

  • Колишній чоловік Ані Лорак, турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу, показав нову супутницю. Каже, у них тепер особливий зв'язок.
  • Британська акторка Емма Уотсон, яка прославилася завдяки ролі Герміони Грейнджер у фільмах про Гаррі Поттера, закрутила новий роман.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях