Лайм

Дочка Брюса Вілліса і Демі Мур розповіла про жорстоке цькування

Дівчину постійно критикували за зовнішність, підриваючи впевненість в собі

Румер Уїлліс розповіла про образи, з якими щодня стикалася в дитинстві просто тому, що є дочкою відомих голлівудських акторів Брюса Уїлліса і Демі Мур.

"Вони говорили, що у мене величезна щелепа, і голова, схожа на картоплину", - поділилася вона в інтерв'ю для Huffington Post .

Постійні негативні коментарі з боку ЗМІ і користувачів мережі сформували уявлення дівчини про себе. Вона зізнається, що в юному віці "ще не розуміла, що є значущою сама по собі".

"Я прийшла до висновку, що якщо стану худою, буду правильно одягатися і вести себе сексуально, тоді мене будуть цінувати", - говорить Вілліс.

Тепер 30-річна актриса, за якою постійно стежать на вулицях і в Інтернеті, намагається бути чесною і відвертою стосовно того, через що вона пройшла.

"Для мене важливо зробити все можливе, щоб показати позитивний приклад. Але я все ще стикаюся з невпевненістю і намагаюся знайти свій власний шлях у житті", - пояснює вона.

Одна річ, яка допомагає Румер Уїлліс відчувати себе краще на очах у публіки, - прагнення обговорювати гендерну нерівність в Голлівуді. Дитинство навчило дівчину багато про відмінності в тому, як люди бачать жінок і чоловіків. Вона на власні очі спостерігала це на прикладі своїх матері та батька.

"За ті ж дії, які робив батько, маму називали "проблемною". Тільки його при цьому називали дивовижним, - каже вона. - Мені потрібно щось із цим зробити. Чи не тому, що я намагаюся викликати скандал або привернути увагу, але для того, щоб цього не відбувалося з іншими людьми".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги:

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях