Лайм

Українська співачка на 37 тижні вагітності зізналася в страху перед пологами

Для Санти Дімопулос це друга вагітність

Колишня солістка відомого поп-гурту "ВІА Гра" Санта Дімопулос зважилася на сміливу фотосесію на останніх місяцях вагітності.

Пікантні знімки 32-річна знаменитість розмістила на своїй сторінці в Instagram. Фотозйомка була зроблена в чорно-білих тонах. На знімках Санта позує в мереживній накидці, яка ледь прикриває її оголені груди і білій сорочці, пов'язаній над животом.

"Фотосесія в 37 тижнів - це як усвідомлене самогубство. Але Христина Снєгірьова зробила все майстерно і швидко, так що я цілком собі жива і здорова", - написала майбутня мама.

Санта також поспілкувалася зі своїми шанувальниками, і зізналася, що дуже боїться народжувати. А до появи на світ малюка залишилися лічені дні.

Нагадаємо, що для Санти Дімопулос ця дитина буде другою. У співачки підростає 10-річний син Даніель від українського шоумена Андрія Джеджули.

У 2012 року Дімопулось вийшла заміж за бізнесмена Володимира Самсоненка. Церемонія пройшла в італійському замку Орсіні-Одескальки. Однак уже в 2013 році пара розлучилася, а пізніше сама Санта заявила, що їхній шлюб був фейком.

У 2015 році Санта Дімопулось вийшла заміж за співвласника мережі спортивних клубів Ігоря Кучеренко. У нього є троє дітей від попереднього шлюбу.

  • Американська plus size-модель Ешлі Грем зізналася шанувальникам, що чекає на первістка. На особистій сторінці в Instagram зірка глянцевих журналів опублікувала відео, на якому разом з чоловіком Джастіном Ервіном розповіла про свій стан.
  • Відома голлівудська акторка Мілла Йовович, яка народилася в Києві поділилася з шанувальниками радісною новиною - вона скоро знову стане матір'ю.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях