Лайм

Українська співачка чекає первістка від героя АТО: фото щасливої пари

За інформацією ЗМІ, Наталка Карпа на 4 місяці вагітності

Українська співачка Наталка Карпа чекає дитину від свого чоловіка-героя АТО Євгенія Терехова, якого ще називають "Титановим Джексоном".

Про це повідомляє видання Clutch, посилаючись на своє джерело. За словами інсайдера, 38-річна виконавиця вже на четвертому місяці вагітності.

"Вона вже десь на четвертому місяці. Рідні шалено щасливі. Це дуже бажана і довгоочікувана дитина", - розповіло джерело з близького оточення зірки.

Сама ж співачка своє цікаве положення не коментує, але за останніми знімками в її Instagram видно, що Наталка стала вибирати наряди вільного крою.

Наталка Карпа та Євген Терехов познайомилися в 2015 році. Через рік напередодні Дня всіх закоханих під час концерту гурту "Антитіла" боєць зробив коханій пропозицію. Співачка відповіла згодою. Весілля відбулося в вересні 2016- го у Львові.

Євген Терехов під час служби в АТО отримав поранення в голову. Лікарі встановили йому титанові пластини, після чого він отримав від товаришів прізвисько "Титановий Джексон".

  • Колишня солістка відомого поп-гурту "ВІА Гра" Санта Дімопулос зважилася на сміливу фотосесію на останніх місяцях вагітності. А також розповіла про свої страхи перед пологами.
  • Американська plus size-модель Ешлі Грем зізналася шанувальникам, що чекає первістка. На особистій сторінці в Instagram зірка глянцевих журналів опублікувала відео, на якому разом з чоловіком Джастіном Ервіном розповіла про свій стан.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях