Лайм

Пощастило вижити: зірка "Беверлі-Хіллз" розповіла про лікування раку

48-річна Шеннен Доерті знаходиться в ремісії вже 2 роки

Після того, як зірка серіалів "Беверлі-Хіллз, 90210" і "Зачаровані" Шеннен Доерті оговталася від раку молочної залози, вона знову вчиться любити своє тіло. Актриса, яка знаходиться в ремісії з 2017 року, в інтерв'ю виданню People розповіла, що люди часто не розуміють, які випробування пройшов її організм. Це стає причиною грубої критики з їхнього боку.

"Цікава річ, пов'язана з раком, полягає в тому, що коли ви більше не проходите хіміотерапію або променеву терапію, люди думають, що ви в порядку, що ви повернетеся в норму. Але вони не розуміють, що ваше тіло пережило щось настільки неймовірно складне, що воно ніколи повністю не оговтається", - говорить Доерті.

"Я ніколи не стану такого розміру, як раніше. Деякі з ліків, які я приймаю, продовжують вимивати з мене колаген, тому у мене ніколи не буде обличчя без зморшок. Я критично ставлюся до себе. Але є деякі речі, з якими неможливо боротися".

48-річна актриса також зізналася, що не думає про те, що у неї ремісія, а вважає, що їй просто пощастило залишитися в живих.

Шеннен вперше діагностували рак молочної залози ще в березні 2015 року, та незабаром хвороба поширилася на лімфатичні вузли. У травні 2016 року вона перенесла одну мастектомію, а потім хіміотерапію та променеву терапію після операції. У квітні 2017 роки хвороба актриси увійшла в ремісію: ознаки раку зникли.

  • В даний час Шеннен Доерті знімається в серіалі "BH90210" , який розповідає про акторів, які вирішили "воскресити" оригінальний "Беверлі-Хіллз" 90-х.
  • У мережі активно шукають, помер чи Ален Делон : ось чому актора раптом "поховали" живцем.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях