Лайм

Найпопулярніший відеоблогер в світі одружився: фото романтичного весілля

Дружиною Pewdiepie стала Марція Бізонін, з якої блогер зустрічався з 2011 року

Відтепер найпопулярніший "ютубер" в світі - одружений чоловік. Швед Фелікс Чельберг, відомий під псевдонімом Pewdiepie (П’юдіпай), після 8 років стосунків одружився зі своєю дівчиною Марцією Бізонін. Пара побралася на романтичній церемонії в саду.

У Твіттері П’юдіпай опублікував чотири фотографії, написавши: "Ми одружені! Я найщасливіший, яким тільки можу бути! Мені так пощастило поєднати своє життя з цією дивовижною жінкою".

В якості святкового вбрання Фелікс обрав повністю чорні костюм, сорочку і краватку. Його наречена відступати від традицій не стала: її мереживна весільна сукня з довгими рукавами і корсетом виглядала просто чудово.

Коли молодята вперше постали перед публікою як чоловік і дружина, сім'я і друзі оточили їх "хмарою" мильних бульбашок.

26-річна італійка Марція Бізонін регулярно з'являється у відео Pewdiepie на YouTube. Видання Mirror повідомляє, що в реальному житті Марція і Фелікс зустрілися після того, як спільний друг показав дівчині канал "одного ідіота, який грає у відеоігри". Марція написала шведської зірці листа, повідомивши, що вважає його відео смішними. З тих пір їхні стосунки розвивалися сприятливо: деякий час пара жила в Швеції, потім перебралася до Італії, а нині осіла в Англії.

Зараз молодята "виховують" двох мопсів, Едгара і Майю, а також їжака на ім'я Догі. Тварини часто з'являються в їхніх соціальних мережах.

У 2014 році канал Марції на YouTube став найпопулярнішим в Італії. Дівчина спеціалізувалася на косметиці, книгах, моді, DIY і відеоіграх. У 2018 році вона оголосила, що кидає відеоблогінг через проблеми з психічним здоров'ям, після чого видалила свої відеозаписи.

"Знімати відео після прийняття цього рішення було б кроком назад", - сказала вона фанатам.

Канал Pewdiepie з 2013 по 2019 рік мав найбільшу кількість передплатників на YouTube. Сьогодні на нього підписано 99 527 452 осіб. Згідно Forbes, дохід Фелікса Чельберга на 2018 рік склав близько 15,5 млн доларів.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях