Лайм

Акторка "Дизель шоу" отримала травму на репетиції нового сезону "Танців з зірками"

До старту нового сезону залишилося кілька днів

Акторка гумористичної програми "Дизель шоу" Вікторія Булітко, яка візьме участь в новому сезоні "Танців з зірками", постраждала під час підготовки першого танцювального номера.

Про це знаменитість розповіла в своєму Instagram Stories. Вікторія записала відео, в якому зізналася, що під час репетиції травмувала праву ногу.

"Ось, дострибалася, дотанцювалися ... Їду до хірурга, тому що скакати я поки на правій нозі не можу. Адже вона у мене толчкова, всі приземлення на неї, все підтримки з неї", - розповіла зірка по дорозі до лікаря.

Потім акторка показала опухлу кінцівку. "Як же мені тепер репетирувати-то?", - схлипуючи промовила вона. Нагадаємо, що до початку нового сезону залишилося кілька днів. Перший ефір вийде на каналі "1+1" вже цієї неділі, 25 серпня.

  • Раніше стало відомо, третім членом журі нового проекту "Танці з зірками" на каналі "1+1" стане британський хореограф Франсиско Гомес, який ставив номери для Мадонни, Дженніфер Лопес, Тейлор Свіфт і інших всесвітньо відомих зірок.
  • Нагадаємо, переможцями 6 сезону шоу "Танці з зірками", який пройшов в серпні-вересні 2018 року, стали комік Ігор Ласточкин і його партнерка Ілона Гвоздьова.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях