Лайм

Кім Кардашьян загралася з фотошопом і не помітила, як у неї з'явився зайвий палець: фото

Навіть такий конфуз не завадив знімку зібрати 3 млн лайків

Фоловери американської супермоделі Кім Кардашьян висміяли її нове фото в Instagram через невдалий фотошопа. Знаменитість, за якою вже не вперше помічають любов до редактора знімків, навіть не помітила, як у неї з'явився зайвий палець на нозі.

Цього тижня в Instagram-профілі зірки з'явився знімок її свіжої фотосесії з сестрою Кайлі Дженнер. Таким чином моделі оголосили про вихід нової туалетної води фірмового бренду Кардашьян. На ній підписники знаменитостей і помітили прокол.

На фото Кім Кардашьян та Кайлі Дженнер одягнені в обтягуючі комбінезони, які залишають одну ногу оголеною. В руках моделі тримають флакони парфумів. Поки одні їх фоловери почали обговорювати образи та фігури знаменитостей, інші звернули увагу на помилку фоторедактора: на лівій нозі Кім раптом з'явився шостий палець.

"Ем, а чому у вас на нозі раптом стало шість пальців?", "Палець на нозі не зайвий?", "Я думав, що мені здалося. Але ні. Таки дивом виріс палець", - посміялися в коментарях під знімком.

Примітно, що навіть подібний конфуз не завадив посту стати популярним, всього за добу фото оцінили лайками понад 3 млн користувачів.

  • Американську модель, сестру голлівудської телезірки Кім Кардашьян - 21-річну Кайлі Дженнер викрили в застосуванні фотошопа на фотографіях в соцмережах.
  • Раніше в мережі показали концертні фото української поп-діви Ганни Седокової. На сторінках таблоїдів і в соцмережах артистка неодноразово опинялася під шквалом критики за використання фотошопу. На нових знімках співачка і справді виглядає дещо інакше.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги:

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях