Лайм

Орландо Блум розповів, як минулий шлюб вплинув на його стосунки з Кеті Перрі

Актор не збирається повторювати колишні помилки

Орландо Блум не збирається повторювати історію невдалого шлюбу в стосунках зі співачкою Кеті Перрі. У новому інтерв'ю для NBC Sunday Today актор, який зіграв Леголаса в трилогії "Володар перснів", поділився новими подробицями про заручини.

"Для мене важливо, щоб ми були на одній хвилі, - пояснив Блум. - Я був одружений і розлучився, і я не хочу робити це знову. І ми обидва повністю усвідомлюємо це. Вона чудова, я до сих пір вражений цим і повний наснаги".

Раніше Блум говорив, що у нього і Кеті реалістичний погляд на любов, а також поділився рецептом хороших стосунків.

"У стосунках завжди важливі дрібниці, які ви робите одне для одного. Я стараюся, тому що думаю, що всі вони складаються в загальну картину. Наприклад, купую морозиво, роблю чай та інші повсякденні речі. Я розповідаю їй історії на ніч. Мені подобається робити все це для неї", - ділиться закоханий актор.

Орландо Блум був одружений на моделі Міранді Керр протягом трьох років до 2013 року. Пара розлучилася, але зберегла дружні стосунки. Вони продовжують виховувати 8-річного сина Флінна, який також потоваришував зі своєю майбутньою мачухою.

У День святого Валентина цього року Орландо Блум організував ретельно продуману пропозицію руки і серця, хоча зізнався, що це трохи виходило за межі його зони комфорту.

"Кеті любить великі моменти, і це видно в усьому, що вона робить, - каже 42-річний наречений. - Тому я зробив їй пропозицію під час приватного польоту на вертольоті. Частково це потрібно було для того, щоб навколо не було людей".

За словами актора, вони обидва усвідомлюють, що шлюб - це гора, на яку потрібно піднятися, але ця гора не обмежується романтичними стосунками, а вимагає постійного особистісного розвитку.

"Я люблю розвиватися, і, на щастя, вона теж", - сказав Блум.

Хоча 34-річна Кеті Перрі погодилася вийти за Орландо Блума, пара не поспішає під вінець найближчим часом.

"Ми намагаємося закласти хорошу емоційну основу для майбутнього життя, адже це велика подія, розумієте?" - пояснила співачка.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях