Лайм

Королева Єлизавета відмовила Меган Маркл і принцу Гаррі в будинку їх мрії

Після весілля сім'я хотіла переїхати до Віндзорського замку, але Єлизавета II виступила проти

Королівське весілля Меган Маркл і принца Гаррі стало приголомшливою історичною подією, якою милувалися люди в усьому світі. Але, згідно з повідомленням Mirror, незабаром після свята герцог і герцогиня Сассекські зіштовхнулися з розчаруванням: королева Єлизавета II відхилила їхнє прохання про заселення в найбільший замок Великобританії.

Вірогідно, що пара спочатку облюбувала житлові кімнати Віндзорського замку і запитала королеву, чи можна зайняти їх після весілля. Але бабуся Гаррі відповіла відмовою, натомість надавши молодятам котедж Фрогмор, який знаходиться всього в 1 км від замку їхньої мрії. На відновлення котеджу пішло колосальні 2,4 мільйона фунтів стерлінгів (2,95 млн доларів).

ЗМІ повідомляє, що королева відхилила прохання онука, оскільки вважала життя в Віндзорському замку "не зовсім доречним для молодої сім'ї".

Напередодні весілля Меган переїхала в маленький котедж принца Гаррі в Кенсингтонському палаці, який знаходиться всього в декількох кроках від місця проживання принца Вільяма і Кейт Міддлтон. Однак незадовго до народження Арчі Харрісона (6 травня 2019 року) пара переїхала в новий будинок.

Більшість деталей про новий дім принца Гаррі і Меган Маркл тримають в секреті, але ЗМІ поділилися деякими цікавими деталями.

Щоб перетворити Фрогмор-котедж в будинок мрії, пара заручилася допомогою дизайнера Вікі Чарльз, що стоїть за декором мережі готелів і клубів Soho House. Сьогодні побудований в 1872 році котедж наповнений усіма новітніми технологіями, і господарі можуть контролювати їх зі своїх телефонів. Також в котеджі був встановлений екологічний котел вартістю 50 000 фунтів стерлінгів, щоб сім'я завжди мала доступ до гарячої води.

Котедж Фрогмор знаходиться всього в 200 метрах від Довгої алеї, відкритої для туристів, тому тут багато охорони, яка також фінансується британськими платниками податків. Але напередодні переїзду пари Кен Уорф, колишній офіцер королівської безпеки, сказав, що система охорони потребує вдосконалення.

"Витрати на будівництво та заходи безпеки можуть вирости до 5 мільйонів фунтів стерлінгів в перший рік. Їх можна було б уникнути, якби вони вирішили залишитися в Кенсингтонському палаці", - сказав він.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях