Лайм

Насолода для очей: фото Дорофеєвої в білизні вразило фанатів співачки

Співачка показала пікантний кадр

Солістка популярного українського гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва поділилася в мережі спокусливим знімком, викликавши захоплення у своїх шанувальників.

Співачка оприлюднила у своєму Instagram фото, на якому позує у чорній білизні, поверх якої накинула прозору блузу тілесного кольору. Розпущене волосся, відкритий рот, пікантний наряд - знімок вийшов досить сексуальним. У кадр також потрапило одне з інтимних татуювань Наді.

Всього за пару годин фотографія набрала близько 100 тисяч лайків і безліч захоплених коментарів. Фанати захоплюються тілом співачки, називаючи її "богинею краси".

"Красуня", "Богиня краси", "Як можна бути такою нереальною?", "Насолода для очей", "Фігура супер", "Шикарна", "Фігура нереальна", "Модель", "Ти дуже красива", "Дуже красивий кадр", - захоплюються шанувальники Дорофеєвої.

  • Раніше Надя Дорофєєва опублікувала знімки, зроблені під час прогулянки на розкішній яхті. У кадрі 29-річна знаменитість позує в ефектному червоному купальнику з відкритою спиною, демонструючи свої підтягнуті сідниці.
  • Також читайте на The Lime фотопідбірку зачісок українських знаменитостей, у тому числі Наді Дорофєєвої.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях