Лайм

Актор "Кварталу 95" розповів про зауваження Зеленського до першого ефіру без його участі

Як зізнався Олександр Пікалов, гарант знаходить час стежити за їх проектом

Президент України Володимир Зеленський, екс-керівник гумористичної студії "Квартал 95", стежить за діяльністю колег, які нещодавно дали перші концерти без його участі. Гарант не має нічого проти жартів про нього чи главу Офісу президента Андрія Богдана, але знаходить певні технічні зауваження.

Про це в інтерв'ю УП розповів актор та художній керівник "Кварталу" Олександр Пікалов. За словами гумориста, Зеленський зателефонував Євгену Кошовому після виходу першого ефіру на ТБ.


Фото: Ельдар Сарахман

"Після ефіру дзвонив. Поставив пару питань, які його турбували в нашому виступі. Але він не питав про гумор - в сторону нього чи сторону Богдана", - уточнив Пікалов.

Як додав актор, Зеленського цікавили в основному технічні питання. Наприклад, відсутність звичного джингла на початку концерту.

"Подзвонив Євгену, сказав: "А чого там не так, там не так?" - продовжив Пікалов. - "Трошки так, відстежує. Ну, це ж наш спільний продукт".

Нагадаємо, 13 серпня в Одесі пройшов концерт студії "Квартал 95", в програмі якого вперше з пародіями на президента України та колишнього лідера "кварталівців" Володимира Зеленського виступив новий актор Юрій Великий. Над президентом "кварталівці" жартували протягом всього концерту. Зокрема, згадали історії з шаурмою, масовим звільненням держслужбовців, а також посміялися над постійною присутністю поруч із Зеленським керівника офісу президента Андрія Богдана.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях