Лайм

"95 Квартал" змінює формат популярного шоу: ні Зеленського тепер, ні грошей

У Києві пройшли зйомки вже 16-го сезону програми

У Києві пройшли зйомки 16-го сезону проекту "Розсміши коміка" студії "Квартал 95". І схоже, його автори вирішили кардинально змінити формат. Крім змін у складі журі - місце Володимира Зеленського зайняв актор Юрій Ткач - шоу кардинально змінило умови участі.

Згідно з ідеєю, учасники програми так само будуть намагатися заробити гроші, але вже не для себе. Як розповів один з редакторів проекту Михайло Мартинюк, новий сезон "Розсміши коміка" буде благодійним - всі виграші його учасників будуть передаватися на реалізацію соціальних проектів по всій країні.

Примітно і те, що тепер учасники боротимуться за грошовий приз цілими командами, які будуть представляти те чи інше місто України. І якщо раніше на сцену "Розсміши коміка" найчастіше виходили жартівники з народу, то в новому сезоні цю можливість довірили професіоналам і знаменитостям. У проекті глядачі побачать вже відомих гумористів, акторів та інших популярних особистостей. Згідно з попередньою інформацією, на шоу чекають хореографа Влада Яму, музиканта Арсена Мірзояна, "кварталівців" Юрія Великого, Олександра Пікалова та інших.

Також вперше за роки існування проекту з'явиться так звана сума, яка не згорає. Якщо після чергової хвилини гри учасник не зможе розсмішити суддів, на його рахунку все одно залишається певна вже зароблена сума. Але і тут є важливий нюанс: на початку програми кожна команда заявить соціальний проект і суму, яку планує для нього зібрати спільними зусиллями. Якщо ж учасникам це не вдасться, то їм доведеться докласти з власної кишені.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях