Лайм

Українська акторка і телеведуча народила третю дитину: зворушливе фото з пологового будинку

Тала Калатай поділилася радісною новиною

Українська телеведуча, акторка театру і кіно Тала Калатай, яка нещодавно вдруге вийшла заміж, повідомила шанувальникам радісну новину - вона знову стала мамою.

Про поповнення в родині знаменитість розповіла на своїй сторінці в Facebook. Вона опублікувала фотографію бірочки новонародженого і повідомила, що народила доньку.

Батьком дівчинки став нинішній чоловік Тали, грузинський бізнесмен Лаша Шіхашвілі. Для акторки це другий шлюб. Першим чоловіком телеведучої був продюсер Андрій Слободян. Пара прожила разом 15 років, а в 2018 році оформила розлучення. Екс-подружжя виховує двох дітей - дочку Марію і сина Макара.

Калатай і Шіхашвілі розписалися в квітні цього року, закохані скористалися послугою "експрес-шлюб".

Тала Калатай відома за такими фільмами і серіалами, як "Леся плюс Рома", "Доярка з Хацапетівки", "Єфросинія", "Жіночий лікар-2", "На лінії життя" та іншим. Український глядач також пам'ятає її, як ведучу ранкових шоу "Сніданок з 1+1" і "Ранок з Україною".

  • Український телеведучий, актор, художній керівник "Дизель Студіо", учасник гумористичної програми "Дизель шоу" Єгор Крутоголов вдруге стане батьком.
  • Ведучий і коментатор Євробачення Тимур Мірошниченко, який в минулому році вперше став батьком, готується до народження другої дитини. Про майбутнє поповнення в родині телеведучий повідомив на своїй сторінці в Instagram.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях