Лайм

Давайте підемо від обговорень: Джанабаєва заявила, що пішла від Меладзе

Співачка зробила зізнання

Російська співачка Альбіна Джанабаєва, яка здобула популярність завдяки гурту "ВІА Гра", приголомшила шанувальників заявою, що пішла від Меладзе. Ось тільки не від чоловіка Валерія, а від його брата - продюсера Костянтина.

Джанабаєва тісно співпрацювала з Меладзе з 2004 року. А зараз артистка повідомила, що розірвала відносини з продюсером, який проклав для неї дорогу в світ шоу-бізнесу. Про це вона написала на своїй сторінці в Instagram.

"Я отримала цінний досвід, працюючи в складі гурту "ВІА Гра", після якого я почала сольну кар'єру. Це дало мені можливість розширити своє коло новими авторами, знайти однодумців і свою команду! А головне дізнатися себе з нової сторони. Я вдячна тим рокам ... і Костянтину Меладзе дуже поважаю! ", - написала співачка.

В кінці поста Альбіна заявила: "Так, моя співпраця з MeladzeMusic припинена. Давайте підемо від обговорень і продовжимо насолоджуватися новою піснею".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Альбіна Джанабаєва (@albinadzhanabaeva)

Нагадаємо, Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе протягом довгих років приховували свій роман. Заради Альбіни співак пішов від першої дружини Ірини після 20 років шлюбу, в якому у них народилися три дочки.

У 2014 році закохані оформили свої стосунки. Зараз зіркова пара виховує двох синів - 15-річного Костянтина і 5-річного Луку.

  • 53-річний український співак Віктор Павлик, який недавно зізнався в зв'язку зі своїм концертним директором, 25-річною Катериною Репяховою, шокував ще одним зізнанням. За словами артиста, Катя - не єдина, з ким він зраджував своїй третій дружині.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях