Лайм

Анджеліна Джолі розповіла, як почувається в ролі матері шістьох підлітків

Діти допомагають 44-річній актрисі заново відкривати себе

В інтерв'ю британському журналу HELLO! Анджеліна Джолі розповіла, як заново відкриває себе і повертається до акторської кар’єри, коли її діти стають старше.

44-річна актриса і режисер виховує шістьох підлітків: 18-річного Меддокса, 15-річного Пакса, 14-річну Захару, 13-річного Шайло і 11-річних близнюків Вів'єн і Нокса. Джолі зізналася, що дорослішання дітей змінює те, як вона себе бачить.

"Коли твої діти маленькі, ти відчуваєш себе "матусею". Але коли вони підлітки, ти теж починаєш згадувати себе підлітком. Ти бачиш, як вони ходять в панк-клуби, і дивуєшся, чому сама не можеш туди піти, - каже актриса. - Я перебуваю на цьому кумедному етапі, коли заново відкриваю себе".

Творець фільмів "Незламний", "Лазурний берег" і "Спочатку вони вбили мого батька" зараз приділяє більше уваги акторській кар'єрі, тому що режисура не залишає їй часу для сім'ї.

"Зараз я граю трохи більше, тому що не можу бути тією, кого потребує моя родина, коли знімаю фільми. Для цього потрібно набагато більше часу і зусиль. Але я з нетерпінням чекаю можливості зробити це знову, коли все налагодиться", - говорить Джолі.

Анджеліна Джолі любить брати своїх дітей на роботу, щоб вони побачили її з іншого боку.

"Вони чудові на знімальному майданчику. Але коли вони бачать, що я роблю щось круте, вони сміються, бо добре мене знають, - розповідає актриса. - Вони звикли бачити мене мамою в нічній сорочці, яка не дуже добре готує сніданок і любить дуркувати. Але так, це весело і цікаво, тому що різні декорації переносять вас в різні світи, різні культури і різні місця".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях