Лайм

Зірка серіалу "Зачаровані" втретє пішла під вінець: хто став обранцем акторки

Весільна церемонія була таємною

Американська акторка Холлі Марі Комбс, відома за роллю Пайпер Холлівелл в серіалі "Зачаровані", знову вийшла заміж. Обранцем 45-річної знаменитості став ресторатор Майк Райан.

Про це повідомляє видання People. Відзначається, що весільна церемонія була таємною і проходила вона в каліфорнійському заповіднику Санта-Лючія. Закохані обмінялися клятвами вірності в присутності родичів і найближчих друзів.

Для акторки цей шлюб став уже третім. Першим чоловіком Холлі був актор Брайан Тревіс Сміт, з яким вона прожила 4 роки. Потім акторка була одружена з робочим сцени "Зачарованих" Девідом Донохью, в шлюбі з яким народила трьох синів - Фінлі Артура Донохью, народженого 26 квітня 2004 року, Райлі Едварда Донохью, народженого 26 жовтня 2006 року, і Келлі Джеймса Донохью (26 травня 2009 рік ).

З Майком Холлі познайомилася в одному з ресторанів Лос-Анджелеса. У вересні 2017 го ресторатор зробив акторці пропозицію і вона відповіла згодою. Тоді Комбс показала розкішну обручку з величезним діамантом, яку подарував її обранець.

  • Зірка "Зачарованих" Роуз МакГоуен відзначилася яскравим вбранням на червоній доріжці Одеського кінофестивалю.
  • Читайте також на The Lime ексклюзивне інтерв'ю з Роуз МакГоуен, в якому акторка розповіла про те, як стала гостею фестивалю в Одесі і чим її засмутив Голлівуд.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях