Лайм

Співачка Євгенія Власова згадала, як дізналася про важке захворювання

Незважаючи на вердикт лікарів, артистка намагалася вести звичний спосіб життя

Українська співачка Євгенія Власова, яка кілька років тому подолала онкологію, відверто розповіла, як відреагувала, дізнавшись, що серйозно хвора.

Про це вона розповіла в програмі "Зірковий шлях", яка виходить на каналі "Україна".

"У мене було тільки одне питання: не зрозуміла? Ось як би ось такий стан, в сенсі? Я? Я, людина, яка веде абсолютно здоровий спосіб життя, ага, ось так? Зараз я наїмся того, чого не їла, зроблю то, чого не робила, і так? На, ось так. Ну правда не стала курити, пити. Ну це таке, це була розгубленість, з тих пір я почала пити знову чай з цукром, це смішно звучить, але дійсно я була здивована" , - поділилася співачка.

Але незважаючи на свій жахливий стан, Євгенія намагалася не показувати, що серйозно хвора і намагалася вести звичний для неї спосіб життя.

Власової вдалося перемогти захварювання, вона перенесла складну операцію і пройшла курс хіміотерапії. Але на цьому випробування не закінчилися.

У листопаді 2017 го у співачки почалися ускладнення. У Євгенії утворилися спайки і розвинулася непрохідність кишечника. Щоб врятувати життя дочки, її мама звернулася до українців за допомогою. Власова перенесла складну операцію, після чого проходила довгу реабілітацію.

Зараз співачка повернулася до свого гастрольного графіку, Євгенія записує пісні, радуючи шанувальників своєю творчістю.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях