Лайм

Син Анджеліни Джолі розповів про напружені стосунки з Бредом Піттом

18-річний Меддокс Джолі-Пітт не впевнений, чи стане батько відвідувати його в коледжі

У серпні Анджеліна Джолі з гордістю відправила прийомного сина Меддокса Джолі-Пітта в коледж в Південній Кореї, але навіть там папараці не залишають його в спокої. Видання E! News пише, що вперше після розлучення батьків у 18-річного підлітка запитали, чи планує тато Бред Пітт відвідати його в Сеулі.

"Я не знаю про це, про те, що відбувається, - відповів він. - Хай буде, що буде".

Перейнявши багатий досвід матері в спілкуванні з пресою, Меддокс перевів тему розмови на своє життя першокурсника. Він сказав, що живе в гуртожитку, не говорить по-корейськи (поки) і не фанатіє від K-pop (поки).

У Меддокса були напружені стосунки з Бредом Піттом з моменту розриву його батьків в 2016 році. За кілька днів до того, як Анджеліна подала на розлучення, актор і його старший син, як повідомляється, посварилися під час польоту в приватному літаку. Інцидент став приводом для розслідування Департаменту у справах дітей та сім'ї Лос-Анджелеса.

Після цього Меддокс відмовився бачити Бреда, і зустрілися вони лише в 2018 році. Але підліток, як завжди, залишається в тісному зв'язку зі своєю мамою. У 2017 році він навіть працював з нею над фільмом "Спочатку вони вбили мого батька".

"Вона весела, цікава і з нею легко працювати. Вона диво", - поділився враженнями підліток.

Джолі ніжно ставиться до своїх шістьох дітей. У недавньому інтерв'ю Hello! актриса заявила, що її діти - "сильні особистості, але все ще занадто вразливі".

"Я намагаюся подавати приклад і бути доброю і люб'язною, як моя мама, а також люблячою і терплячою. Але коли потрібно боротися - слід боротися. Нам потрібно підготувати наступне покоління, тому що в світі відбувається так багато всього", - нарікає Джолі.

  • Раніше Бред Пітт розповів про боротьбу з алкоголізмом після розставання з Анджеліною Джолі
  • Сама Джолі в свіжому інтерв'ю поділилася, як бути матір'ю шістьох підлітків. Схоже, все не так складно!

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях