Лайм

Актор "Кварталу 95" святкує 46 день народження: ось як він виглядав у роки КВК

Згадуємо успіхи Юрія Крапова з часів КВК

У п'ятницю, 13 вересня, український актор і учасник студії "Квартал 95" Юрій Крапов святкує свій 46 день народження. До цієї дати згадуємо його успіхи ери КВК, тоді початківець гуморист грав в командах "Криворізька шпана", "Запоріжжя - Кривий Ріг - Транзит", а потім вже і у "95 кварталі".

Народився Юрій Крапов в Кривому Розі в родині інженера-електрика і вчительки історії. До 16 років майбутній актор перейшов вчитися до Суворовського училища, яке закінчив з відзнакою. Після навчання, в 1991 році Крапов вступив до інституту також на електротехнічний факультет, але самодіяльність займала його ще зі шкільних років.

Вже на другому курсі разом з Юрієм Корявченкова Крапов грав у складі студентського театру "Коротке замикання". Згодом творчий колектив об'єднався зі СТЕМом "Безпритульний", художнім керівником якого був ніхто інший як Олександр Пікалов.

Помітивши успіхи Крапова в команді КВК "Криворізька шпана", разом з Володимиром Зеленським та приятелями їх запросили в "Запоріжжя - Кривий Ріг - Транзит". Вже у 1997 році зірки КВК стали чемпіонами Вищої Ліги.

Після низки успіхів гумористи створили свою команду "95 Квартал". З 1999 по 2003 рік вона грала у Вищій Лізі та у Вищій Відкритої Української лізі КВК.

До Києва Крапов переїхав у 2005 році, де вже п'ять років по тому одружився на жінці на ім'я Людмила. Сьогодні пара виховує спільного сина Костянтина.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях