Лайм

Зірка "Піратів Карибського моря" народила другу дитину: батьків помітили на прогулянці з коляскою

Кіра Найтлі знову стала мамою

Британська акторка Кіра Найтлі знову стала мамою. Зірка "Піратів Карибського моря" народила своєму чоловікові, музикантові Джеймсу Райтону другу дитину.

Про це стало відомо завдяки знімкам, які опинилися в розпорядженні Daily Mail. Папарацці підловили батьків, коли вони прогулювалися з коляскою, в якій спав новонароджений.

Хто народився у пари - хлопчик чи дівчинка - не повідомляється. Невідома також і дата народження малюка.

Про вагітність акторки стало відомо в травні цього року. Кіра відвідала показ модного будинку Chanel в Парижі, де засвітила кругленький животик.

Кіра Найтлі і Джеймс Райтон одружилися в 2013 році, а через два роки на світ з'явився їхній первісток - донька Едді. Тоді світ теж не відразу дізнався про народження дитини, про те, що актриса вперше стала мамою стало відомо лише через пару місяців.

  • Українська телеведуча, акторка театру і кіно Тала Калатай, яка нещодавно вдруге вийшла заміж, повідомила шанувальникам радісну новину - вона знову стала мамою.
  • Ведучий і коментатор Євробачення Тимур Мірошниченко, який в минулому році вперше став батьком, готується до народження другої дитини . Про майбутнє поповнення в родині телеведучий повідомив на своїй сторінці в Instagram.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях